Вінницьку ОД банку «Аваль» втретє поспіль визнано кращою банківською установою області

12 дек, 16:03

Вінницьку обласну дирекцію банку «Аваль» третій рік поспіль визнано кращою банківською установою у Вінницькій області в межах акції «Народний бренд», повідомляє прес-служба банку з посиланням на Вінницьку ОД АППБ «Аваль».

За інформацією дирекції, акція «Народний бренд» проводиться щорічно Медіа-корпорацією RIA. Протягом місяця жителі області мали можливість заповнити анкети, в яких пропонувалося визначити найкращих на Вінниччині виробників товарів та послуг, у т.ч. в номінації «Найкращий банк». Анкети друкувалися на сторінках популярних серед вінничан газет "RIA" та «20 хвилин». Переможців визначили майже 2 тис. анкет, що надійшли від вінничан організаторам акції.
 
Чергове визнання банку «Аваль» найкращим серед 34 банків, представлених у Вінницькій області, свідчить про високий професіоналізм колективу обласної дирекції банку, безперечне лідерство на банківському ринку регіону, а також зобов’язує її працівників і надалі покращувати банківські послуги та якість обслуговування подолян.
 
Нагородження переможців акції «Народний бренд» із врученням почесних дипломів народної довіри відбудеться найближчим часом.
 
Прес-служба Банку «Аваль»
-

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/4728.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua