Страхова компанія «Універсальна» увійшла в десятку українських страховиків за присутністю у пресі

16 дек, 15:25

Згідно нової розробки інформаційної агенції «Контекст-Медіа», а саме першого інформаційного аудиту українських страховиків, ВАТ «Страхова компанія «Універсальна» увійшла в десятку українських страховиків за присутністю у пресі а також отримала першість у співвідношенні присутності у громадсько-політичній пресі по відношенню до інших типів друкованих ЗМІ. У дане дослідження увійшло десять компаній, найбільшим чином представлених у друкованих виданнях України у період із серпня по жовтень (включно) 2005 року.

«Універсальної» стосувалася двадцята частина (5 відсотків) усіх публікацій із згадуванням страховиків в Україні.

В аудиті «Універсальною» отримано першість у представленні в громадсько-політичних виданнях в серпні-жовтні 2005 року – 40% усіх матеріалів про компанію припадає на ці видання. Після «Універсальної» виступає «Оранта» - 26% та «Еталон» - 23% Дещо менше має «ІНГО Україна» - 3%. «РОСНО Україна» та «РZU-Україна» у цьому рейтингу отримали по 5% співвідношення публікацій у громадсько-політичній пресі.

Згідно аудиту, тільки шістці страхових компаній (з усіх аналізованих) вдалося уникнути негативних публікацій, куди увійшли «Універсальна» «PZU-Україна», «ТАС», «ІНГО Україна» та «РОСНО Україна».

У розділі «Розподіл по локалізації ЗМІ» згаданого дослідження визначено також компанії, що найбільше представлені у регіонах – «Еталон» та «Універсальна» - фактичноина публікацій про ці дві компанії розподілена по регіонах України.

«Універсальна» також - у п’ятірці тих компаній, що не окреслювали діяльності своїх конкурентів. Також цю компанію агенція внесла до п’ятірки тих, кого преса називала співорганізатором (організатором) чи спонсором акцій.

Дослідження також показало цікавий факт – 50% від всіх публікацій про українських страховиків припадає тільки на 10 страхових компаній, на той же час в Україні працювало 398 СК.
 
Інф. forinsurer

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/5111.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua