Центр іпотечного кредитування банку «Аваль» відкрився в Одесі

20 дек, 09:55

Центр іпотечного кредитування банку «Аваль» відкрився в м. Одесі. Про це повідомляє прес-служба банку з посиланням на начальника управління роздрібного бізнесу Одеського обласного філіалу АППБ «Аваль» Тетяну Іваскевич.

Центр іпотечного кредитування розташований у центрі м. Одеса за адресою: вул. Троїцька, 30 (вхід із вул. Ришельєвської).
 
Як повідомила Т.Іваскевич, у Центрі іпотечного кредитування клієнти — фізичні особи можуть одержати комплексне обслуговування з підготовки, оформлення й обслуговування кредитів на придбання і будівництво житла на первинному і вторинному ринках. Для зручності клієнтів у відділенні працює нотаріус, що оформляє і завіряє договори купівлі-продажу, здійснює перевірку права власності на нерухомість у Державних реєстрах, оформляє іпотечні договори тощо
 
Також у відділенні працюють два висококваліфікованих ріелтори — представники провідних одеських ріелторських компаній, що надають консультаційні і ріелторські послуги. Для проведення переговорів і укладання угод у відділенні передбачена кімната для переговорів, обладнана апаратом для перевірки платоспроможності грошових купюр і рахунковим апаратом.
 
Також, як повідомила Т.Іваскевич, Центр іпотечного кредитування є повнофункціональним відділенням, що надає окрім комплексного оформлення і супроводу іпотечних кредитів повний спектр роздрібних послуг банку «Аваль». Так, за її словами, у цьому відділенні клієнти можуть скористатися системами грошових переказів «Аваль-Експрес» і «Вестерн Юніон», оформити депозитні і карткові рахунки, одержати кредити і кредитні лінії, придбати монети провідних монетних дворів світу і злитки банківських металів.
 
У відділенні розташований зовнішній банкомат із цілодобовим графіком роботи.
 
Для економії часу клієнтів на першому поверсі відділення встановлено маршрутизатор, що вказує розміщення всіх сервісних служб і приміщень відділення банку.
 
Режим роботи Іпотечного центра — з 10.00 до 18.00 без перерви. Вихідні дні — субота та неділя.
 
Прес-служба Банку «Аваль»

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/5263.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua