Клієнти банку «Аваль» зніматимуть готівку через банкомати «Авалю» та Райффайзенбанку за єдиними тарифами з 1 січня

21 дек, 09:09

Власники платіжних карток, емітованих банком «Аваль», із 1 січня 2006 року зможуть здійснювати операції із зняття готівки у банкоматній мережі Райффайзенбанку за тими самими тарифами, що діють для них у мережі банкоматів «Авалю». Про це повідомляє прес-служба банку «Аваль» з посиланням на директора департаменту роздрібного бізнесу АППБ «Аваль» Антона Романчука.

За його словами, реалізація цієї нової програми для клієнтів — власників платіжних карток, емітованих банком «Аваль», здійснюється у межах процесу гармонізації тарифів та послуг клієнтам банку «Аваль» та Райффайзенбанку, що нині разом входять до групи Райффайзен Інтернешнл.
 
Таким чином із 1 січня 2006 року клієнти — власники платіжних карток, емітованих банком «Аваль» у межах зарплатних проектів, а також власники карток «Онікс-пенсійний» зможуть знімати готівку без сплати комісії через банкомати не лише «Авалю», а й Райффайзенбанк Україна. Власники інших приватних карток, випущених банком «Аваль», зможуть отримувати готівку через банкомати Райффайзенбанк Україна за тими самими тарифами, що діють для них і в банкоматній мережі «Авалю» — 0,5-1 проц. у гривнях залежно від категорії картки.
 
«Гармонізація тарифів на обслуговування клієнтів обох банків дозволять банку «Аваль» і Райффайзенбанк Україна діяти як єдиний банк з точки зору клієнта, а також сприятиме удосконаленню бізнесу шляхом об’єднання сильних сторін двох банків», — зазначив А. Романчук.
 
На сьогодні банкоматна мережа Райффайзенбанк Україна складається з 36 банкоматів, розташованих у різних містах України.
 
Раніше Райффайзенбанк повідомляв про встановлення пільгових тарифів для своїх клієнтів — держателів платіжних карток Visa при знятті готівкових коштів через банкоматну мережу банку «Аваль» на рівні, що діють для них у АТМ Райффайзенбанку — 0,75 проц. від суми одержаних коштів.
 
Прес-служба Банку «Аваль»

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/5346.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua