Банк «Аваль» відкриває мережу з 48 центрів самообслуговування по всій Україні

21 дек, 09:10

Банк «Аваль» відкриває мережу зі 48 центрів самообслуговування по всій Україні з 19 по 23ня п.р. Про це повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу АППБ «Аваль».

Як повідомили у департаменті, впродовж цього тижня до трьох центрів самообслуговування, що вже працювали у м. Києві, буде додано ще 45 центрів, розташованих у кожному обласному центрі країни.
 
Центри самообслуговування дають можливість клієнтам самостійно, без участі співробітників банку, виконувати низку банківських операцій.
 
«Реалізація цього проекту є частиною стратегічного напрямку розвитку мережі продажів банківських продуктів банку «Аваль», у т.ч. шляхом створення альтернативних каналів продажів і реалізацію через них стандартних продуктів для населення. У свою чергу, кваліфіковані працівники банку, які будуть вивільнятися від рутинних операцій і зможуть зосередитись на консультаціях клієнтів з більш складних послуг: споживчі кредити, картки та ін. », — відзначив директор департаменту роздрібного бізнесу А. Романчук.
 
На його думку, це також дозволить підвищити рівень обслуговування клієнтів.
 
За інформацією департамент роздрібного бізнесу, центри самообслуговування банку «Аваль» обладнані банкоматами, депозитними банкоматами та інформаційними кіосками. За їх допомогою клієнти можуть отримувати готівку, поповнювати карткові рахунки у режимі онлайн, переказувати кошти з одного на інший картковий рахунки в банку «Аваль», купувати електронні ваучери, отримувати інформацію та виписки по карткових рахунках, здійснювати платежі в рахунок погашення усіх споживчих кредитів, отриманих у банку «Аваль», а також ознайомитися з інформацію про банк.
Центри самообслуговування працюють за подовженим графіком, деякі з них — цілодобово.
 
Прес-служба АППБ «Аваль»

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/5347.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua