Івано-Франківська ОД банку «Аваль» організувала виставку-продаж монет

21 дек, 09:12

Івано-Франківська обласна дирекція банку «Аваль» на початкуня п.р. провела в обласному краєзнавчому музеї виставку-продаж колекційних та інвестиційних монет Австралії, Великобританії та Греції. Про це повідомляє прес-служба банку з посиланням на відділ продажу Івано-Франківської ОД АППБ «Аваль».

Як повідомили у відділі продажу, в експозиції були представлені золоті та срібні монети повідних монетних дворів світу Британського королівського монетного двору, Монетного двору м. Перт (Австралія), Національного монетного двору Греції, Королівського Монетного двору Іспанії та монети Китаю.
 
Організувавши виставку монет, Івано-Франківська ОД банку «Аваль» прагнула ознайомити галичан із чудовими монетами, більшу частину з яких ввезено банком в Україну на ексклюзивних правах, а також задовольнити зростаючий попит напередодні новорічних та різдвяних свят на золоті та срібні монети як вигідне збереження грошових заощаджень та вишукані подарунки у святкові дні.
 
На виставці-продажу було представлено монети найрізноманітніших тематик: місячний східний календар, знаки зодіаку, спорт, фауна і флора, техніка, історичні події, видатні особистості, еволюція, соверени та інші. Чи не найбільшою популярністю серед відвідувачів користувалася австралійська срібна монета, присвячена пам’яті Папи Іоанна-Павла II.
 
По завершенні виставки кожну з експонованих монет можна замовити і придбати у відділеннях банку «Аваль».
 
Виставку монет Івано-Франківської ОД банку «Аваль» відвідало чимало колекціонерів. У сусідньому залі музею знавці нумізматики розгорнули власну, імпровізовану виставку-продаж, що також зібрала чимало зацікавлених.
 
Прес-служба АППБ «Аваль»

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/5348.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua