Українські підприємці в наступному році не отримають єдиного податку

22 дек, 11:57

Закон про єдиний податок і спрощену систему оподатковування підприємцям не потрібний.
Це заявляє в середу головний лобіст цього закону - голова ради підприємців Ксенія Ляпіна, яка ще півроку тому вела активні дебати з Кабміном про важливість спрощення роботи приватних підприємців і їхньої роботи в законі.

Однак зараз уповноважені лобісти приватного бізнесу і народних депутатів займають пасивну позицію, і підприємці в наступному році будуть працювати за старою схемою - відповідно до Указу Президента.

Тобто, у будь-який момент єдиний податок можуть скасувати, так само як і право дрібних приватників платити ПДВ, як це вже було на початку поточного року.

У такому випадку більшість підприємців погрожує піти в тінь. Але депутат пропрезидентської фракції і голова ради підприємців проблеми в цьому не бачить.

Ксенія Ляпіна, голова ради підприємців при КМУ: «Наступного року вони будуть спокійно працювати по тому самому указу президента, по якому працювали багато років. І це найкращий варіант, якого б хотіли підприємці. Насправді проблема полягає навіть не в дискусії з Мінфіном, а між самими підприємцями».
Інф. ntn.tv

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/5480.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua