Центр самообслуговування банку «Аваль» відкрито у м. Хмельницькому

22 дек, 12:58

Хмельницька обласна дирекція банку «Аваль» відкрила Центр самообслуговування для клієнтів — власників платіжних карток. Про це повідомляє прес-служба банку з посиланням на Хмельницьку ОД АППБ «Аваль».

Як повідомили у дирекції, Центр самообслуговування розташовано за адресою: м. Хмельницький, вул. Грушевського, 54. Графік роботи центру: понеділок-п’ятниця — з 8.00 до 20.00, субота та неділя — з 9.00 до 20.00 без перерви.
 
Центр самообслуговування обладнаний банкоматом, депозитним банкоматом та інформаційним кіоском і дає можливість клієнтам самостійно, без участі співробітників банку, виконувати низку банківських операцій.
 
За їх допомогою, зокрема, клієнти можуть отримувати готівку та поповнювати карткові рахунки у режимі онлайн, переказувати кошти з одного на інший картковий рахунки в банку «Аваль», купувати електронні ваучери, отримувати інформацію про залишок коштів та виписки по карткових рахунках, здійснювати платежі в рахунок погашення усіх споживчих кредитів, отриманих у банку «Аваль», а також ознайомитися з інформацією про банк.
 
Прес-служба АППБ «Аваль»

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/5486.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua