Банк «Аваль» удвічі збільшив мережу банкоматів у Луганській області в 2005 р.

22 дек, 12:59

Банкоматна мережа банку «Аваль» у Луганській області за поточний рік збільшилася майже вдвічі та на сьогодні нараховує 55 банкоматів. Про це повідомляє прес-служба банку з посиланням на Луганську ОД АППБ «Аваль».

Як повідомили в обласній дирекції банку, у 2005 році в Луганській області було встановлено 27 банкоматів, із них 7 — у Луганську, ще 20 — в інших населених пунктах області.
 
Швидке зростання кількості банкоматів дає змогу банку «Аваль» залучати клієнтів, укладати нові зарплатні угоди з підприємствами та організаціями області.
 
Так протягом 2005 року Луганська обласна дирекція уклала більш ніж 90 зарплатних угод із різними підприємствами, найбільші з яких — з «Теплокомуненерго» та Старобільською митницею.
 
За допомогою банкоматів банку «Аваль» власники платіжних карт мають можливість отримати готівку зі своїх карткових рахунків за лічені секунди (у тому числі в кредит у рамках установленого ліміту), дізнатися про стан рахунку та останні транзакції по ньому.
 
Крім того, за допомогою банкоматів «Авалю» клієнти можуть у будь-який час доби переказати кошти з одного карткового рахунку на інший у банку «Аваль», сплатити за послуги мобільного зв’язку, придбати ваучери передплаченого мобільного зв’язку, скористатися іншими послугами.
 
Банк «Аваль» сформував одну із найбільших банкоматних мереж в Україні, яка на сьогодні складається з більш ніж 1300 банкоматів по всій території країни.
 
Прес-служба Банку «Аваль»

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/5487.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua