Портфель споживчих кредитів Полтавського ОФ банку «Аваль» досяг 100 млн. грн.

22 дек, 16:46

Кредитний портфель фізичним особам Полтавського обласного філіалу банку «Аваль» досяг 100 млн. грн. Про це повідомляє прес-служба банку з посиланням на Полтавський ОФ АППБ «Аваль».

За інформацією обласного філіалу банку, поточний портфель споживчих кредитів, наданих банком «Аваль» у Полтавській області, з початку 2005 року збільшився майже в 2,5 раза — зі 42,2 млн. грн. станом на 1 січня п.р.
 
Найбільш популярними серед жителів області є кредити на купівлю товарів у розстрочку. У період з 1 січня по 16ня п.р. Полтавський обласний філіал банку «Аваль» надав близько 13 тис. таких кредитів.
 
До того ж 720 жителів Полтавської області змогли придбати автомобілі за рахунок кредитів банку «Аваль», наданих з початку поточного року. Свої житлові умови покращили 470 сімей — клієнтів Полтавського ОФ банку «Аваль», у т.ч. надано 69 кредитів за програмою часткової компенсації відсоткової ставки від Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.
 
На сьогоднішній день приватні особи можуть одержати в банку «Аваль» на вигідних умовах і за низькими відсотковими ставками кредитні кошти на купівлю нерухомості, автомобілів, споживчих товарів довгострокового користування, а також на оплату будівельними компаніями будівництва житла чи інших послуг, будівельних матеріалів, навчання тощо. До того ж вони можуть скористатися кредитними лініями до карткових рахунків для отримання готівки та оплати товарів і послуг у торгових точках.
 
Прес-служба Банку «Аваль»

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/5523.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua