АСТ "Бусін" уклало найбільший за об'ємом в історії українського страхового ринку облігаторний Договір перестрахування

23 дек, 12:07

Договір передбачає облігаторне (автоматичне) перестрахування авіаційних ризиків цивільної відповідальності авіаексплуатанта перед третіми особами, пасажирами, за вантаж, багаж та пошту на міжнародному страховому ринку з лімітом відповідальності - 600 млн. дол. США. Укладання такого договору є свідченням високої довіри світових страховиків, реальної інтеграції до міжнародного страхового ринку та підтвердженням професіоналізму української страхової компанії.

Дата вступу договору у дію - 01 січня 2006 р. До договору залучені світові лідери страхування - American International Group (AIG), Munich Re, Hannover Re, а також десятки синдикатів Lloyd's. Водночас вступає в дію також договір облігаторного перестрахування - авіаційного КАСКО з максимальною страховою сумою повітряного судна - 3 млн. дол. США. Всі умови договору є стандартними для авіаційного страхового ринку.

Договір дозволяє українським авіакомпаніям отримувати більш дешеві та якісні страхові послуги у порівнянні з минулим і тим самим складати гідну конкуренцію у небі.

Прес-служба АСТ "Бусін"


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/5577.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua