ВАТ КБ „Хрещатик” підписав безпрецедентну угоду з Експортним банком Чехії

26 дек, 14:08

ВАТ КБ «Хрещатик” 23ня підписав з Експортним банком Чеської Республіки угоду про середньо- і довгострокове фінансування обладнання і машин будь-якого виробничого призначення та інших товарів, вироблених як на підприємствах Чехії, так і в країнах ЄС.
Відтепер великі і малі підприємства різних галузей економіки України, представники середнього і дрібного бізнесу можуть одержати високоякісне обладнання будь-якого виробничого призначення, інші товари для розвитку бізнесу і нарощування потужностей на пільгових умовах кредитування з боку експортерів. Дане торгове фінансування передбачає процентні ставки за кредит, що надається в іноземній валюті, значно нижчі, ніж на вітчизняному ринку кредитування, сума кредиту – нелімітована, товар постачається з Чехії та країн Євросоюзу.
 
Таке фінансування експортно-імпортних операцій українського бізнесу дасть змогу ефективно реалізовувати інвестиційні програми для розширення виробництва та модернізації основних засобів позичальників.
 
Як підкреслив голова Правління банку „Хрещатик” Дмитро Гриджук, „пропоновані кредитні програми характеризуються високою оптимізацією ризиків і мають на меті широку підтримку експортно-імпортних операцій клієнтів банку „Хрещатик” та інших українських товаровиробників на шляху до євроінтеграції вітчизняного бізнесу. Цікавими можуть бути такі програми для муніципалітетів з метою розвитку інфраструктури міст будь-якого підпорядкування і нашої столиці”.
 
Прес-служба Банку „Хрещатик”

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/5689.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua