Асадчев: Надінфляції у 2006 році не буде

28 дек, 15:59

“Політична нестабільність, парламентські вибори, під час яких відбувається викид необрахованих грошей на ринок, закон “Про Державний бюджет України на -2006 рік” – все це сприяє інфляції”, - зазначає народний депутат України, заступник голови комітету ВР з питань бюджету, представник Української народної партії Валерій Асадчев.

Водночас, як повідомляє прес-служба УНП, він прогнозує, що “попри весь галас навколо цього питання, інфляція-2006 буде не більше, ніж вона була при Януковичі”.

“При екс-кандидаті в Президенти України при запланованих 6,3% інфляції вона сягнула 12,4%”, - нагадує Валерій Асадчев і заспокоює, що “попри нестабільність української політичної та економічної ситуації інфляція-2006 не буде більшою”. В цілому, на його переконання, “економічні успіхи України будуть залежати, зокрема від стабілізації роботи парламенту”. А це, в свою чергу, буде залежати від того, “наскільки громадяни України підтримають проголошений Президентом курс на демократизацію суспільства та інтеграцію в європейський простір”.

Інф. hotline


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/5900.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua