Повідомлення Антимонопольного комітету України

29 дек, 17:36

Комітет визнав, що ЗАТ “Пансіонат Прибережний” (сел. Відрадне, м. Ялта, АР Крим) порушило п. 13 ст. 50 Закону України “Про захист економічної конкуренції” у вигляді неподання інформації Антимонопольному комітету України у встановлений строк. Порушника оштрафовано на 5 тис. грн.

Надано дозвіл ВАТ «Укрпідшипник» (м. Донецьк, Україна), основним видом діяльності якого є надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом, маркетинг, реалізація вугілля енергетичного, фітингів для труб (трубопроводів) з алюмінію, реалізація меблів, будматеріалів, операції з цінними паперами, інвестиційна діяльність, на придбання акцій АТ «SLAV Handel, Vertretung und Beteiligung Aktiengesellschaft» (м. Відень, Австрія), яке діє на ринку торгівлі товарами всіх видів, що забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів у вищому органі управління емітента.

Надано дозвіл компанії «КОПЛАНД ІНДАСТРІЗ ЛТД» (Британські Віргінські Острови), яка здійснює на території України інвестиційну діяльність, а також надає послуги з реєстрації прав власності на іменні цінні папери, будівництво та здавання в оренду автозаправних станцій, на придбання акцій ЗАТ «СТАНДАРТ ПЕТРОЛІУМ» (м. Київ), яке протягом 2004-2005 років не здійснювало господарської діяльності, що забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів у вищому органі управління емітента.

Надано дозвіл компанії «КОПЛАНД ІНДАСТРІЗ ЛТД» (Британські Віргінські Острови), на придбання частки у статутному фонді ТОВ «АНП – ХХІ СТОЛІТТЯ» (м. Київ), основним видом діяльності якого є здавання в оренду автотранспорту (бензовози), реалізація смарт-карток з логотипом “ANP” та обладнання для обслуговування цих карток, що забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів у вищому органі управління емітента.

Надано дозвіл ТОВ «Прикарпаття - Петрол» (м. Івано-Франківськ), основним видом діяльності якого є будівництво АЗС для здачі в оренду, на придбання цілісних майнових комплексів трьох автозаправних станцій ТОВ українсько-андоррського спільного підприємства “ТІРОС – ПЕТРОЛЬ”, розташованих в Івано-Франківській області.

Надано дозвіл ТОВ «Волинь - Петрол» (м. Луцьк), основним видом діяльності якого є здавання в оренду АЗС, на придбання цілісних майнових комплексів трьох автозаправних станцій ТОВ “ВОЛИНЬНАФТОПРОДУКТ” (м. Нововолинськ), розташованих у Волинській області.

Прес-служба Атимонопольного комітету України


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/5982.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua