Банк «Аваль» відкрив два центри самообслуговування у Вінниці

29 дек, 17:39

Вінницька обласна дирекція банку «Аваль» відкрила два Центри самообслуговування для власників платіжних карток у м. Вінниці. Про це повідомляє прес-служба банку з посиланням на Вінницьку ОД АППБ «Аваль».

Як повідомили у обласній дирекції, Центри самообслуговування розташовані за адресами:

- вул. 50-річчя Перемоги, 33 (відділення банку). Режим роботи: понеділок-п’ятниця — з 9.00 до 18.00, субота — з 10.00 до 14.00, неділя — вихідний;

- пр. Космонавтів, 39 (відділення банку). Режим роботи: понеділок-п’ятниця — з 9.00 до 18.00, субота-неділя — вихідні.

Центри самообслуговування обладнані банкоматом, депозитним банкоматом й інформаційним кіоском. За їх допомогою клієнти — власники платіжних карток, можуть самостійно, без участі співробітників банку, здійснювати низку банківських операцій.

Клієнти, зокрема, можуть отримувати готівку (у т.ч. в кредит в межах відкритих кредитних ліній) і поповнювати карткові рахунки в режимі онлайн, переказувати кошти з одного на інший картковий рахунки в банку «Аваль», купувати електронні ваучери, отримувати інформацію про залишок коштів та виписки по картковим рахункам, здійснювати платежі в рахунок погашення всіх споживчих кредитів, отриманих у банку «Аваль», а також ознайомитися з інформацією про банк.

Прес-служба Банку «Аваль»


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/5983.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua