Банк «Аваль» лібералізував умови споживчої програми «Кредит універсальний»

10 янв, 16:59

Банк «Аваль» лібералізував умови споживчої програми «Кредит універсальний», що надається у вигляді кредитного ліміту на платіжну карту, повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу.

Зокрема, за інформацією департаменту, у межах цієї програми банк знизив процентні ставки за користування кредитними коштами до 0,1 проц. річних незалежно від валюти кредитування (при своєчасному, до 15 числа наступного місяця, погашенні). Ніяких додаткових платежів і комісій за оформлення кредиту банк не стягує. Раніше ставка за «Кредитом універсальним» складала 24 проц. річних за кредитах у гривні і 18 проц. річних в іноземній валюті.

Крім того, банк «Аваль» підвищив максимально можливий розмір кредитного ліміту для нових клієнтів з одного до п’яти середньомісячних доходів позичальника. При цьому раніше максимальна сума ліміту для таких клієнтів не могла перевищувати 150 дол., на сьогодні вона складає 2 тис. дол. США.

Також банк «Аваль» збільшив термін користування позичальником кредитними коштами за зазначеною програмою з 18 до 24 місяців, по закінченню яких кредит автоматично лонгується незалежно від суми заборгованості позичальника.

При цьому, як повідомили у департаменті роздрібного бізнесу банку «Аваль», кожному позичальнику за програмою «Кредит універсальний» оформляється безкоштовно кредитна платіжна карта MasterCard Mass.

Згідно з умовами програми, усі розрахунки у торговій мережі і в Україні, і за кордоном за рахунок кредитного ліміту проводяться без стягування комісії. Комісія за одержання готівки у банкоматах банку «Аваль» — 2 проц., у банкоматах інших банків — 3 проц. від отриманої суми готівки.

Прес-служба Банку «Аваль»


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/6100.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua