USDA схвалило банк «Аваль» для участі у програмі експортних кредитних гарантій

10 янв, 17:01

Міністерство сільського господарства США (USDA) схвалило банк «Аваль» для участі у програмі експортних кредитних гарантій (GSM-102) фінансування комерційних постачань американської сільськогосподарської продукції у Вірменію, Азербайджан, Казахстан, Російську Федерацію та Україну протягом 2006 фінансового року. Про це повідомила прес-служба банку «Аваль» з посиланням на кредитний департамент банку «Аваль».

За інформацією департаменту, відповідно до програми Торгово-кредитна корпорація (ТКК) Міністерства сільського господарства США знижує фінансовий ризик кредиторів шляхом надання гарантій надходження платежів схваленими іноземними банками на користь експортерів чи фінансових установ у США. Ліміт, установлений ТКК на банк «Аваль» за цією програмою, складає 15 млн. дол.

Для участі у програмі українські імпортери повинні визначитися із сільгосппродукцією, яку вони бажають імпортувати зі США, і встановити контакти з американськими експортерами. Гарантії можуть надаватися банком на користь американських експортерів за ступенем надходження заявок від українських імпортерів.

Прес-служба Банку «Аваль»


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/6101.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua