Портфель кредитів банку «Аваль» на купівлю автомобілів приватними клієнтами перевищив 1 млрд. грн

12 янв, 17:45

Поточний портфель кредитів банку «Аваль» на купівлю автомобілів приватними клієнтами перевищив 1 млрд. грн. і станом на 1 січня п.р. досяг 1,009 млрд. грн. (27,6 тис. кредитів). Про це повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу АППБ «Аваль».

Як повідомили у департаменті, упродовж 2005 року поточний портфель автокредитів зріс у банку «Аваль» майже втричі — на початок минулого року він складав 377,4 млн. грн.

У минулому році банк «Аваль» неодноразово покращував для позичальників умови кредитування на купівлю автомобілів. Так, зокрема, упродовж року банк поступово знижував процентні ставки за такими кредитами, збільшив термін кредитування та максимальну суму кредиту, пропонував позичальникам можливість самостійно обрати найоптимальніші умови одержання і погашення кредиту з урахуванням їхніх потреб та фінансового стану.

До того ж фізичні особи могли скористатися спільними акційними програмами банку «Аваль» та його партнерів, що передбачають кредитування на спеціальних, пільгових умовах. Реалізацію таких програм продовжено і на 2006 рік у межах співпраці банку з багаторічними партнерами — корпораціями «АІС» та «УкрАвто», іншими компаніями та автодилерами.

Банк й надалі продовжує покращувати умови кредитування на купівлю автомобілів. Уже в 2006 році банк «Аваль» знизив процентні ставки за автокредитами, а також запропонував своїм приватним клієнтам можливість кредитування на купівлю у фізичних осіб транспортних засобів, що були у користуванні.

Прес-служба Банку «Аваль»


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/6310.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua