Банк «Хрещатик» виплатив відсотки по облігаціях ВАТ КБ «Промекономбанк»

20 янв, 12:44

ВАТ КБ «Хрещатик» як лід-менеджер і платіжний агент випуску облігацій ВАТ КБ «Промекономбанк» повідомляє, що 19 січня 2006 р. ВАТ КБ «Промекономбанк» своєчасно сплатив відсотки по облігаціях серії А з розрахунку 15% річних, що становить 37,4 грн на одну облігацію.

Довідково:

Відкрите акціонерне товариство Комерційний банк “Хрещатик” зареєстровано у травні 1993 року. Здійснює свою діяльність відповідно до Статуту банку, чинного законодавства України та має повну ліцензію НБУ № 158 від 29.12.01 на проведення банківських операцій на внутрішньому і міжнародному фінансових ринках. Уже п’ять років аудиторську перевірку фінансової діяльності банку за світовими стандартами здійснюють міжнародні аудиторські фірми, зокрема останні роки “Ernst&Young”.

Банк має рейтинги міжнародного рейтингового агентства Fitch Ratings, які відповідно до шкали рейтингів цього агентства такі: рейтинг підтримки — 4, довгостроковий та короткостроковий рейтинги — на рівні „В”, індивідуальний рейтинг — „D/E”. Прогноз за всіма рейтингами стабільний.

Рейтинговим агентством ТОВ «Кредит-Рейтинг» 21 квітня 2005 р. банку «Хрещатик» присвоєно довгостроковий рейтинг «UaA».

Мережа банку складається з 60 установ у Києві та інших регіонах України.

Основні фінансові показники банку станом на 01.01.06: чисті активи – 3,145 млрд грн, фінансовий результат – 20,38 млн грн, балансовий капітал – 240 млн грн, у т.ч. статутний — 172 млн грн.

Прес-служба ВАТ КБ «Хрещатик»


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/6837.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua