Банк «Аваль» планує подвоїти кількість центрів самообслуговування у 2006 р

23 янв, 12:10

Банк «Аваль» планує відкрити у поточному році ще 50 центрів самообслуговування, збільшивши їхню загальну кількість до приблизно 100 на кінець 2006 року. Про це повідомляє прес-служба банку з посиланням на директора департаменту роздрібного бізнесу АППБ «Аваль» Антона РОМАНЧУКА.

За словами А.РОМАНЧУКА, центри самообслуговування банку «Аваль», як і до цього часу, відкриватимуться по всій території України.

Як повідомлялося раніше, банк «Аваль» почав формувати мережу центрів самообслуговування у минулому році: перші центри було відкрито у Києві на початку року, ще 45 у всіх регіонах країни — уні 2005 р.

«Результати продажу через центри самообслуговування, у т.ч. через депозитні банкомати, цілком виправдали плани банку — наші клієнти починають активно користуватися сервісами, що вони забезпечують, уже у перший місяць після його установки», — відзначив А.РОМАНЧУК.

Центри самообслуговування банку «Аваль» дозволяють клієнтам самостійно, без участі співробітників банку, виконувати низку банківських операцій. Реалізація цього проекту є частиною стратегічного напрямку розвитку мережі продажу банківських продуктів банку «Аваль», у т.ч. шляхом створення альтернативних каналів продажу і реалізацію через них стандартних продуктів для населення.

У свою чергу, кваліфіковані працівники банку, які будуть вивільнені від рутинних операцій, зможуть зосередитися на консультаціях клієнтів за складнішими послугами: споживчі кредити, платіжні карти та ін.

Центри самообслуговування банку «Аваль» обладнані банкоматами, депозитними банкоматами та інформаційними кіосками. З їхньою допомогою клієнти можуть одержувати готівку, поповнювати карткові рахунки у режимі онлайн, переводити кошти з одного на інший картковий рахунки у банку «Аваль», здійснювати платежі у рахунок погашення всіх споживчих кредитів, отриманих у банку «Аваль», купувати електронні ваучери, одержувати інформацію і виписки по карткових рахунках, а також ознайомитися з інформацією про банк і одержати інші послуги.

Центри самообслуговування працюють за графіком, деякі з них — цілодобово.

Прес-служба Банку "Аваль"


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/6931.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua