Бюджетний парламентський комітет розглядає проект змін держбюджету-2006

25 янв, 10:54

У Комітеті з питань бюджету знаходиться на розгляді проект закону про внесення змін до Закону "Про Державний бюджет України на 2006 рік".

Як повідомляє інформаційне управління парламенту, проект підготовлено з метою забезпечення однакових умов нарахування страхової суми з державного обов'язкового особистого страхування у разі загибелі (смерті) військовослужбовця Збройних Сил України під час виконання обов’язків військової служби відповідно до нарахувань, які діють згідно з чинним законодавством для працівників правоохоронних органів, наприклад, осіб рядового та начальницького складу органів внутрішніх справ, військовослужбовців СБУ. А також забезпечення рівномірних та гарантованих впродовж року першочергових видатків з реформування Збройних Сил України, забезпечення житлом військовослужбовців.

Зокрема, завдяки внесенню змін до статті 61 Закону "Про Державний бюджет України на 2006 рік" створюються однакові умови для нарахування страхової суми з державного обов'язкового особистого страхування у разі загибелі (смерті) військовослужбовця Збройних Сил України під час виконання обов’язків військової служби відповідно до нарахувань для працівників правоохоронних органів.

За попередніми розрахунками реалізація цього законопроекту потребує додатково 5,93 млн. грн. на рік і може бути виконаний за рахунок і в межах асигнувань, передбачених для Міністерства оборони України у Державному бюджеті України на 2006 рік.

Інф. hotline


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/7128.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua