Столичний бюджет на ремонт, вдосконалення і створення нових доріг виділяє рекордну суму

26 янв, 11:23

На 2006 рік у столичному бюджеті відведено мало не рекордну суму грошей на реконструкцію і добудову проблемних ділянок на автомагістралях Києва. Але шляхопроводи і транспортні розв’язки – головний біль не лише столичної влади.

Ще кілька років тому між київською адміністрацією та Мінтрансом підписано протокол, який, на жаль, "не вистрелив".

Олександр Омельченко, Київський міський голова: "У нас в цьому році передбачені найбільші кошти: понад 400 млн. на метрополітен, біля 300 млн. на дороги, мости".

Серед нагальних проблем наразі визначено: реконструкцію і побудову додаткового проїзду під мостом в районі станцій метро і електрички “Сирецька” - це місце має стати сучасним транспортним вузлом із підземними переходами з кишенями для паркування. Планується добудова Великої кільцевої дороги, яка зупинилася в Пуща-Водицькому лісі та реконструкція і розширення Жулянського шляхопроводу, який є досить проблемною ділянкою на кільцевій дорозі.

Володимир Жуков, генеральний директор корпорації "Київавтодор": "Окружная дорога должна дойти до Богатырской. Цена этой работы по оценкам "Укравтодора" - около 100 млн. грн. и сегодня идет речь о необходимости вовлечения "Укравтодора" в реализацию этого проекта. В комплексе планируется по Жулянскому путепроводу строительство и транспортных развязок, и двух подземных переходов, и оценивается эта робота сегодня в 230 млн. грн. и финансироваться сегодня она должна за счет средств Укравтодора".

Наразі комплекс робіт визначений, проекти підготовлені, а головне - є порозуміння між Києвом і Мінтрансом. Виконати ці роботи обіцяють протягом року.

Інф. ictv


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/7253.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua