Відділення банку «Аваль» визнано одним із найкращих серед відділень — агентів Western Union

27 янв, 12:30

Відділення банку «Аваль» у м. Івано-Франківську (вул. Грушевського, 11) визнано одним із найкращих за підсумками програми «Клуб-500», що проводилась компанією Western Union серед 500 кращих відділень агентів Європи, Близького Сходу, Африки та Південної Азії у 2005 році. Про це повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу АППБ «Аваль».

Також до першої десятки найкращих відділень — агентів Western Union у зазначених регіонах увійшли ще два відділення банку «Аваль», що знаходяться у м. Червонограді (вул. Стуса, 1) та м. Дніпропетровську (вул. Леніна, 9).

Банк «Аваль» є одним із найбільших агентів компанії Western Union в Україні, оскільки на сьогодні у понад 1 900 відділень банку встановлено програмне забезпечення Western Union з надання послуг відправки та одержання грошей до більш ніж 200 країн та територій світу. У програмі брали участь 18 відділень банку «Аваль», й усі вони відзначені за значущі результати у програмі «Клуб-500» за 2005 рік.

Загалом у програмі «Клуб-500» в 2005 році брали участь 30 відділень українських банків — агентів Western Union.

За інформацією департаменту роздрібного бізнесу банку «Аваль», найкращі відділення агентів Western Union у Європі, на Близькому Сході, у Африці та у Південній Азії було визначено «таємними покупцями», які під час анонімного відвідування пунктів «Клубу-500» за критеріями програми оцінювали якість пропонованих послуг (у т.ч. із урахуванням надійності, поваги, швидкості та безпеки обслуговування клієнтів).

Одним із критеріїв відбору для участі в програмі «Клуб-500» було збільшення у конкретному відділенні-агентові обсягу операцій грошових переказів. Також оцінювалися такі ключові позиції як рівень навчання співробітників, автоматизації та стандартизації процесів обслуговування клієнтів, ефективність використання рекламних матеріалів Western Union у пунктах обслуговування клієнтів.

Працівники відділення банку «Аваль» у м. Івано-Франківську, що визнано одним із найкращих за програмою «Клуб-500», будуть відзначені головними призами — путівками до Мальорки. Інші відзначені відділення агентів Western Union у Європі, Близькому Сході, Африці та Південній Азії також отримають негрошові відзнаки від компанії Western Union.

Як зазначили у департаменті роздрібного бізнесу, відділення банку «Аваль» входять до числа найкращих відділень Western Union за програмою «Клуб-500» вже третій рік поспіль.

Банк «Аваль» є агентом Western Union з 1995 року. Банк «Аваль» неодноразово було визнано одним із найкращих агентів Western Union у Східній Європі та одним з найбільш інноваційних агентів в регіоні Європи, Близького Сходу, Африки та Південної Азії.

Прес-служба Банку «Аваль»


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/7369.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua