АКБ “Фінбанк” вступив до АУБ

27 янв, 15:26

“Акціонерний комерційний банк “Фінбанк” (м.Одеса) прийнято до складу Асоціації українських банків. Рішення про це на своєму засіданні затвердила Рада АУБ.

АКБ “Фінбанк” зареєстровано НБУ 24ня 1993 р. (реєстраційний № 223) у формі товариства з обмеженою відповідальністю.

Місцезнаходження банку – м.Одеса, вул. Бєлінського, 16.

Голова Правління банку – Андрій Яцура.

Оголошений та сплачений статутний фонд банку становить 48,05 млн.грн.

Статутний та балансовий капітал банку станом на 1.12.2005 становив 48,05 млн. грн. (загальний капітал – 54,6 млн. грн.), загальні активи банку – 211.6 млн. грн.; фінансовий результат – 3129 тис. грн. (за відповідний період 2004 р. – 1291 тис. грн.).

АКБ "Фінбанк" позиціонує себе як регіональний банк і спрямовує свої зусилля на розширення присутності за допомогою створення нових установ банку (відділень) в Одесі і області. На сьогоднішній день у банку відкрито 5 відділень в Одесі і відділення у містах Іллічівськ і Роздільна. Йде робота із введення в експлуатацію ще 2-х відділень. Мережа відділень АКБ "Фінбанк" являє собою постійно зростаючу структуру, що активно розвивається. Відділення банку надають своїм клієнтам повний набір банківських продуктів і послуг. Виходячи з цілей стратегічного плану, діяльність відділень у першу чергу спрямована на обслуговування вкладників і одержання комісійних доходів по банківських продуктах.

У значній мірі було виконано пріоритетне завдання банку по збільшенню авторитету банку на ринку, чому сприяла зміна іміджу банку, розвиток мережі відділень, нові банківські методики і технології, цільова продумана рекламна кампанія. Банк став прозорим для потенційних і реальних клієнтів, що стало основою його успішності в очах громадськості.

У конкурентному середовищі банків Одеси АКБ "Фінбанк" займає тверде 5 місце за рівнем активів і зобов'язань, розміру кредитно-інвестиційного портфеля, капіталу та іншим показникам діяльності банку.

Прес-служба Асоціації українських банків


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/7391.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua