Страхова компанія «ОРАНТА - ЖИТТЯ» провела чергові збори акціонерів

27 янв, 17:50

На зборах акціонерами було затверджено на посаду Голови Правління ЗАТ «СК «ОРАНТА - ЖИТТЯ» Віктора Адамовича. До цього часу на підставі протоколу Наглядової ради Компанії В. Адамович протягом двох місяців був тимчасово виконуючим обов’язки Голови Правління.

Віктор Володимирович Адамович народився 22 січня 1962 року. Закінчив Київський інститут народного господарства (нині КНЕУ) за фахом "Економіст". У 2000-му році закінчив Міжнародний інститут менеджменту (МІМ) зі ступенем магістра бізнес - адміністрування (МВА). З лютого 2001 року по жовтень 2005 року В. В. Адамович керував ЗАТ "СК "ТАС" (на посаді Голови Правління).

На зборах також було прийнято рішення про обрання нового складу Наглядової ради Компанії та Ревізійної комісії. Акціонерами було обрано і новий склад правління ЗАТ «СК «ОРАНТА - ЖИТТЯ».

Рішення чергових зборів акціонерів страхової компанії «ОРАНТА - ЖИТТЯ» започатковують новий етап у її розвитку. В Компанії розпочався період реструктуризації, відбувається перерозподіл функцій оперативного керівництва діяльністю, спрямований на забезпечення виконання поточних і перспективних планів. Надалі діяльність страхової компанії «ОРАНТА - ЖИТТЯ» буде спрямована на досягнення лідируючої позиції на ринку страхування життя України

Інф. forinsurer


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/7423.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua