Скільки коштує політична акція

31 янв, 10:52

На організацію невеличкого двогодинного мітингу за участю 50 людей партії витрачають близько тисячі гривень. Нині політики замовляють такі заходи мінімум раз на тиждень.

Схема організації мітингу відпрацьована – представник партії за день повідомляє ватажка, що має штат перевірених людей, готових швидко з’явитися в певному місці, у певний час. Собі організатор бере щонайменше сотню – решту ділить між учасниками.

Організатор мітингів: "Деньги получаются после акций. Через полчаса встречаемся в определенном месте. Было бы глупо там же на месте стоять и отстегивать перед объективами камер".

Такса мітингаря – від 5 до 10 гривень за годину. Дефіциту охочих пострайкувати немає, особливо серед студентів. Привід значення не має, головне – продемонструвати, що партія з народом. Іноді страйкарі так переймаються, що забувають про матеріальне.

Юрій, комендант табору: "Щоденних бонусів ми не отримуємо. Люди прийшли сюди не за щоденними бонусами, а за викликом душі. Це - як така ідеологічна акція".

"Революційний" інвентар для мітингів – прапорці, плакати, гучномовці, дудки зберігаються в партійних штабах і є на обліку. За його втрату "революціонери" відповідають матеріально.

Інф. ictv


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/7594.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua