Банк «Аваль» пропонує здійснити грошовий переказ через банкомат лише за 1 гривню

02 фев, 11:52

Банк «Аваль» реалізує акційну програму «АТМ-Експрес лише за 1 гривню». Про це повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу АППБ «Аваль».

За інформацією департаменту роздрібного бізнесу, відтепер власники платіжних карток будь-якої платіжної системи, емітованих банком «Аваль» (у т.ч. пенсійних карток «Онікс-пенсійний»), мають змогу здійснювати перекази гривневих коштів із одного карткового рахунку на другий, у т.ч. на рахунок іншої особи, через банкомати банку «Аваль» лише за 1 грн. Умови акції діють з 1 лютого до 30 квітня 2006 року у мережі банкоматів «Авалю» по всій території України.

Як повідомлялося, раніше комісійна винагорода банку за здійснення таких переказів складала 1 проц. від перерахованої суми, однак не менш ніж 1 грн.

Перекази можуть здійснюватися між фізичними особами — резидентами, а також фізичними особами — суб’єктами підприємницької діяльності, які не є юридичними особами.

Кошти, переказані з одного карткового рахунку на інший, стають доступними їх отримувачу у режимі реального часу, тобто одразу ж після здійснення операції.

Послуга «АТМ-Експрес» діє лише для карткових рахунків, відкритих у національній валюті України в банку «Аваль». Сума грошового переказу не може перевищувати 80 тис. грн. за одну операцію.

Прес-служба Банку «Аваль»


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/7829.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua