Промінвестбанк проводить конкурс інноваційних бізнес-проектів

02 фев, 17:11

Промінвестбанк, кредитні вкладення в економіку України якого сягнули 50 млрд. доларів США, продовжує реалізацію стратегічної лінії, спрямованої на розвиток інноваційної діяльності і підтримку вітчизняної науки.

Банк спільно з Національною Академією наук України проводить конкурс інноваційних, енергозберігаючих бізнес-проектів українських науковців та національних товаровиробників. На конкурс подаються проекти, які мають технічну новизну в різних галузях. Технології, що використовуються в бізнес-проектах, повинні найоптимальнішим чином вирішувати поставлені перед проектом завдання, бути економічними та ефективними, враховувати сучасні екологічні та енергетичні вимоги.

Визначення переможців буде здійснюватись експертною групою, що складається з представників банку та Національної Академії наук України. Переможці конкурсу отримають грошову винагороду. Крім того, найкращі інноваційні бізнес-проекти зможуть отримати кредитну підтримку від Промінвестбанку.

Матеріали необхідно надсилати до 8 березня 2006 року на адресу: 01001, м.Київ, пров. Шевченка, 12, Промінвестбанк, Департамент економіки з позначкою “Конкурс інноваційних бізнес-проектів” або на електронну скриньку bankpib.

З вимогами щодо складання бізнес-проекту, що подається у вигляді бізнес-плану, можна ознайомитись в філіях банку.

Прес-служба "Промінвестбанку"


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/7882.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua