Страхова компанія «ОРАНТА — ЖИТТЯ» запровадила нові програми пенсійного страхування

03 фев, 14:44

Фахівці страхової компанії «ОРАНТА — ЖИТТЯ» розробили три нові програми пенсійного страхування, — «Довічна пенсія», «Гарантована пенсія» та «Пенсія на строк» — які є унікальними для українського страхового ринку.

За умовами зазначених програм застрахована особа після досягнення пенсійного віку буде отримувати від «ОРАНТА — ЖИТТЯ» додаткову пенсію у вигляді регулярних страхових виплат. У залежності від обраної програми, ці виплати сплачуватимуться довічно (програма «Довічна пенсія») або протягом обраного строку (програми «Пенсія на строк» та «Гарантована пенсія»).

Унікальність пенсійних програм «ОРАНТА — ЖИТТЯ» полягає в тому, що усі вони передбачають повернення внесених платежів у випадку смерті застрахованої особи у період очікування першої пенсійної виплати. Також програми передбачають початок дострокової виплати пенсії у випадку встановлення застрахованій особі першої групи інвалідності. Крім того, «ОРАНТА — ЖИТТЯ» встановила термін гарантованої виплати, до кінця якого продовжується виплата пенсії спадкоємцям застрахованого навіть у випадку смерті останнього. Так, за програмами «Довічна пенсія» і «Пенсія на строк» цей строк становить 5 років з моменту початку виплат, а за програмою «Гарантована пенсія» строк гарантованої виплати співпадає з усім строком виплати пенсії, зазначеним у договорі страхування.

Прес-служба СК "Оранта-життя"


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/7974.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua