• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Питання порятунку економіки України – це питання порятунку країни – Дмитро Фірташ
    2014-11-25 16:49:07

    Питання порятунку економіки України – це питання порятунку країни. Про це у вівторок на засіданні Ради Федерації роботодавців України заявив Голова ФРУ Дмитро Фірташ.

    За його словами, в умовах критичного погіршення економічного стану в країні, високої ймовірності дефолту, колосального падіння ринку важливо кардинально змінювати економічну політику.

    «При такій катастрофічній ситуації, в Україні фактично відсутні будь-які реформи. На жаль, конфлікт, який закладений зараз по Конституції України між урядом і президентом, не дозволяє сподіватися на те, що ситуація найближчим часом зміниться на краще, і в Україні буде створена ефективна система держуправління для проведення реформ», – підкреслив Дмитро Фірташ.

    Голова ФРУ зазначив, що змінити ситуацію може розвиток громадянського суспільства та посилення громадських організацій. «Сьогодні ми, як роботодавці, не маємо права залишатися осторонь і спостерігати за подіями. Потрібно чітко для себе зрозуміти, що економіка – це відповідальність бізнесу, і за нас її ніхто в цій країні не побудує. Я скажу навіть більше, сьогодні питання порятунку економіки – це питання порятунку країни. Тому позиція бізнесу сьогодні відіграє ключову роль», – сказав Голова ФРУ.

    Для посилення Федерації роботодавців України будуть проведені зміни внутрішньої структури. Зокрема, будуть створені галузеві комітети, які в щоденному режимі будуть вести діалог з важливих для промисловості питань. «Якщо ми це зробимо – ми не просто підставимо плече уряду і президенту, але й станемо частиною системи виконавчої влади в питаннях економічної політики», – сказав Дмитро Фірташ.

    Крім того, ФРУ буде працювати над створенням у парламенті міжфракційного об'єднання роботодавців. «Важливо, щоб в таке об'єднання увійшла максимальна кількість депутатів від усіх фракцій, незалежно від політичних поглядів. Я сподіваюся, що це буде одна з головних конструктивних сил в парламенті, яка буде головним лобістом необхідних країні непопулістські законів», – додав Дмитро Фірташ.

    Федерація роботодавців України об'єднує більше 8500 підприємств, які виробляють близько 70% ВВП України.

     

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.