• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Укрпошта спільно з партнерами пропонує безкоштовну доставку додому
    2022-04-08 15:19:20

    Укрпошта продовжує проводити переговори з поштами світу, щоб вони надали пільгові умови для доставки в Україну на період війни.

    У відповідь на звернення Укрпошти підтримати Україну та українців, вже 14 національних поштових операторів інших країн оголосили про безкоштовну доставку відправлень до України. Йдеться про доставку з-за кордону до конкретних одержувачів в Україні із зазначенням одержувача, адреси, індексу та контактного номеру телефону. Ці відправлення Укрпошта, як національний поштовий оператор, безкоштовно доставить до своїх відділень в Україні, де отримувачі зможуть їх забрати. Надсилати можна одяг, господарчі товари, продукти у заводській упаковці до 10 кг, невелику кількість безрецептурних ліків. Заборонено надсилати алкоголь та товари військового призначення.

    «Пошти світу з початку війни надають Україні гуманітарну допомогу, яку збирають у своїх відділеннях та власним коштом доставляють до України. Це безадресна допомога, яку ми спільно з волонтерами роздаємо для мешканців постраждалих від війни міст та соціальних закладів, переселенців. Разом з тим ми розуміємо, що в світі є потужна українська діаспора – у кожного з нас є друзі, рідні чи знайомі за кордоном, які хотіли б в цей важкий для України час підтримати нас і вислати продукти чи речі. Тому ми звернулися до пошт світу з проханням на час війни зробити спеціальні умови для доставки відправлень в Україну. І багато пошт відгукнулося і доставляють відправлення безкоштовно. Тому, якщо ваші родичі чи друзі з інших країн хочуть передати вам в Україну посилку, зараз це можна зробити безкоштовно вже з 13 країн», - прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

    Österreichische Post AG (Пошта Австрії) безкоштовно надсилає відправлення до 30 кг в Україну зі своїх поштових відділень, а також поштових відділень партнерів.

    Omniva (Пошта Естонії) також безкоштовно доставляє в Україну посилки вагою до 30 кг з усіх поштових відділень.

    З поштових відділень Poczta Polska (Пошта Польщі), що приймають відправлення EMS, можна безкоштовно відправити своїм рідним в Україну гуманітарну допомогу, обравши продукт EMS вагою до 20 кг.

    An Post (Пошта Ірландії) безкоштовно зголосилася пересилати до України листи, дрібні пакети та посилки до 20 кг, оформити відправлення можна у будь-якому з поштових відділень An Post. Також Пошта Ірландії у своїх відділеннях надає безкоштовно низку послуг для українців, які емігрували у зв’язку з війною, а саме: безкоштовне поповнення SIM-картки на три місяці, одержання безпечної віртуальної адреси (для тих, хто не має поштової адреси), одержання/надсилання грошових переказів Western Union без комісії тощо.

    Пошта Чехії (Česká Pošta) пропонує безкоштовне відправлення стандартної посилки до 30 кг  в Україну. Надіслати посилку можна у будь-якому відділенні Пошти Чехії.

    Slovenská pošta (Пошта Словаччини) безкоштовно надсилає в Україну посилки вагою до 5 кг. Відправлення приймаються у всіх відділеннях Пошти Словаччини.

    Pošta Slovenije (Пошта Словенії) безкоштовно доставляє до України посилки з гуманітарною допомогою.

    Georgian Post (Пошта Грузії) з перших днів війни запустили опцію безкоштовної доставки до України.

    Також безкоштовно відправити посилки до України можна з Cyprus Post (Пошта Кіпру),  Magyar Posta (Пошта Угорщини), Guernsey Post, UK (Пошта Гернсі),  Пошти Вірменії, Royal Gibraltar Post (Пошта Гібралтару).

    Перелік країн, з яких можна оформити безкоштовну доставку в Україну, є на сайті. Нагадуємо, Укрпошта забезпечує прийом вхідних відправлень  в Україну більше ніж з 40 країн світу, а саме -  Великобританії, Німеччини, Франції, Польщі, Італії, Іспанії, Швейцарії, Молдови, Швеції, Казахстану, Норвегії, Австрії, Чеської республіки, Бельгії, Литви, Латвії, Словаччини, Естонії, Румунії, Греції, Грузії, Об’єднаних Арабських Еміратів та низки інших країн.

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.