• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Україна долучається до Міжнародного фонду сільськогосподарського розвитку: нові можливості для агросектора
    2024-09-05 09:00:00

    Верховна Рада України ухвалила рішення, яке відкриває нові горизонти для вітчизняного агропромислового комплексу. Народні депутати ратифікували приєднання України до Угоди про заснування Міжнародного фонду сільськогосподарського розвитку (МФСР), що стане вагомим кроком у розвитку сільського господарства країни.

    Ініціатива щодо цього кроку була розроблена Міністерством аграрної політики та продовольства України, яке наголошує на значних перспективах, які відкриваються для українських агровиробників завдяки співпраці з МФСР. Зокрема, участь у Фонді забезпечить доступ до нових фінансових інструментів, таких як позики під низький відсоток та гранти, що сприятимуть впровадженню інноваційних технологій у сільському господарстві.

    Приєднання до МФСР надасть українським аграріям можливість використовувати міжнародні інтелектуальні та технічні розробки, що вже успішно застосовуються у провідних країнах світу. Це дозволить Україні не лише підтримувати свої поточні позиції на світовому аграрному ринку, а й підвищити конкурентоспроможність власної продукції.

    Ще однією перевагою участі у Фонді стане доступ до його бази даних, що містить актуальні дослідження та передові технології у сфері агропромислового комплексу. Це допоможе українським виробникам сільськогосподарської продукції бути в авангарді технологічних змін та активно впроваджувати інновації на своїх підприємствах.

    Окрім цього, українські компанії отримають кращі можливості для участі у тендерах МФСР на закупівлю товарів та послуг, що реалізуються в рамках програм Фонду. Це сприятиме не лише економічному зростанню, а й зміцненню міжнародного іміджу України як надійного партнера у глобальній боротьбі з голодом.

    За словами в.о. міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького, приєднання до МФСР сприятиме зміцненню міжнародного співробітництва України, залученню додаткових фінансових ресурсів для розвитку сільського господарства та підвищенню продовольчої безпеки держави. Відтепер український аграрний сектор матиме більше можливостей для росту та розвитку на міжнародній арені.

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.