• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Corteva Agriscience оголосила про запуск грантової програми для жінок-фермерок TalentA-2022
    2022-09-07 13:15:27

    З метою зміцнення та відновлення жіночого фермерства міжнародна сільськогосподарська науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience оголосила про проведення освітньо-грантової програми для жінок-фермерок TalentA-2022. Програма надасть  можливість виграти гранти на загальну суму понад 2,5 мільйони гривень для відновлення бізнесу та соціальної підтримки  громад.

    Про це повідомляє пресслужба Corteva Agriscience.

    "TalentA-2022. Антикрихкість" є продовженням програми, яку Corteva реалізувала в Україні в 2020 та 2021 роках, та в умовах війни є одним з соціальних проєктів, що підтримуються компанією заради наближення Перемоги України.

    Курс "TalentA-2022. Антикрихкість" має на меті допомогти жінкам, які задіяні в  сільськогосподарському виробництві, впоратись із наслідками трагічних подій, що відбуваються на території України: відновити та забезпечити життєздатність бізнесу, адаптуватись до нових реалій, управляти кризою і таким чином знизити ризики для продовольчої безпеки в громадах.

    Своїм досвідом з учасницями ділитимуться відомі експерти викладацької та бізнес-спільноти, а також фахівці Corteva Agriscience, які володіють передовими знаннями, накопиченими лідером сільського господарства за довгу історію роботи в понад 140 країнах світу.

    До участі в програмі 2022 року з поглибленим рівнем антикризового навчання запрошені учасниці TalentA минулих сезонів, які отримали базові знання курсу та забезпечили розвиток власного бізнесу.

    Так, загалом учасницями "TalentA-2022. Антикрихкість" стали 45 жінок-фермерок віком від 23 до 70 років з 18 областей України: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької. Учасниці працюють у різних сферах сільського господарства – займаються вирощуванням зернових та бобових, овочівництвом, тваринництвом, птахівництвом, бджільництвом, садівництвом, ягідництвом, квітництвом.

    У жовтні учасниці TalentA-2022 візьмуть участь в грантовій частині програми і позмагаються за гранти від компанії Corteva Agriscience на підтримку життєздатності власного бізнесу та соціальної допомоги громадам.

    Також Corteva Agriscience ухвалила рішення про збільшення грантового фонду програми TalentA – у 2022 році він становить понад 2,5 мільйони гривень і буде розподілений між переможницями за рішенням членів експертної ради. Оголошення переможниць відбудеться 17 жовтня з нагоди Всесвітнього дня сільських жінок.

    "В ці надважкі для всіх нас часи Corteva виразно демонструє свою підтримку народу України. З початку цієї трагічної війни ми вжили всіх можливих заходів для захисту наших колег, клієнтів та партнерів, і свідомо залишили російський ринок, спрямувавши фінансування на допомогу українцям. Захист та надання можливостей для реалізації потенціалу жінок-фермерок завжди вважалися нами дуже важливими для збереження соціального балансу та продовольчої безпеки громад. І зараз, коли війна робить малий бізнес уразливим, ми вважаємо за необхідне підтримати жінок, які працюють в сільській місцевості та виробляють продукти харчування й створюють робочі місця, сприяючи розвитку економіки та наближаючи тим самим нашу Перемогу", - говорить Анна Бабіч, менеджерка з корпоративних комунікацій Corteva Agriscience в Центральній та Східній Європі, координаторка та голова експертної ради Програми TalentA в Україні.

    "Сьогодні, коли кожен робить свій внесок у наближення перемоги, завдання мінімум для малого бізнесу – вижити, втриматись. Саме тому основна частина навчального хабу програми TalentA-2022 присвячена розвитку навичок управління бізнесом у кризових ситуаціях. Важливо, що більша учасниць зможуть одразу втілити отримані навички через реалізацію грантових проєктів завдяки фінансуванню компанії Corteva Agriscience. Її прагнення підтримати фермерів всіма доступними способами є прикладом відповідальної поведінки великого бізнесу, для якого етичність та принципи важливі в будь-якій ситуації", - зазначає Тетяна Лебухорська, старша менторка програми TalentA та голова громадської організації "Буковинська агенція регіонального розвитку", яка є організаційним партнером програми в 2022 році.

    Ознайомитися з перебігом програми TalentA-2022 можна за посиланням та у соціальних мережах.

    Нагадаємо, що переможницями TalentA минулих років стали девʼять учасниць з семи регіонів України, які представили вісім мікропроєктів у різних напрямках сільського господарства – від тваринництва до садівництва, які сприяють підтримці продовольчої безпеки їхніх громад.

    Про програму TalentA

    TalentA – інноваційна освітньо-грантова програма для розвитку та підтримки талановитих сільських жінок-фермерок і покращення продовольчої безпеки їхніх громад. Ініційована компанією Corteva Agriscience у 2019 році разом із Федерацією асоціацій сільських жінок Іспанії (FADEMUR) в Іспанії, програма нині успішно реалізується також в Україні, Португалії, Румунії, Польщі, Угорщині та Аргентині.

    Ініціатор та координатор програми TalentA:

    Міжнародна сільськогосподарська науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience

    Організаційний партнер програми TalentA:

    Громадська організація "Буковинська агенція регіонального розвитку"

    Про Corteva Agriscience

    Corteva Agriscience — це публічна, глобальна сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі, включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.