• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • «Власна марка» від Укрпошти: відтепер більше можливостей за менші гроші
    2015-09-02 10:39:53

    Йдучи назустріч клієнтам, Укрпошта з 1 вересня 2015 року пропонує продукт «Власна марка» з більш розширеними можливостями та за нижчими цінами.

    Якщо раніше клієнт міг замовити максимально чотири своїх зображення на одному аркуші, то зараз їх може бути стільки ж, як і купонів в аркуші. Це залежить винятково від типу аркуша «Власної марки», а також від вашого креативу.

    Порадує клієнтів і нова цінова політика на продукт. Ціни на «Власну марку» відтепер оптимізовано та пропонуються приємні бонуси у разі оптових замовлень. Передбачено два рівні нижчих цін: для клієнтів, що купуватимуть від 10 до 100 аркушів, та тих, чиє замовлення становитиме понад 100 аркушів. Такі покупці зможуть заощадити до 35% на замовленні залежно від сюжету.

    «Власна марка», яку пропонує Укрпошта, стане ідеальним вибором креативного подарунка на будь-яке свято, – відзначає керівник Укрпошти Ігор Ткачук. – Поштова марка – це класика, яка ніколи не виходить з моди. Крім того, таку марку можна використовувати як засіб для оплати листування у будь-який куточок світу. З нею ваші листи стануть найочікуванішими. А нові можливості та знижені ціни на продукт задовольнять найвибагливіших клієнтів».

    Аби додати подарункові шарму, аркуш можна оформити в сувенірну рамку. На сьогодні в активному продажу для клієнтів Укрпошти доступні 13 сюжетів «Власної марки», тематика яких є досить різноманітною: від новорічних сюжетів до державної символіки. З них у новому форматі можна замовити тільки 12. Марковий аркуш П-16 без художнього оформлення полів призначений передусім для корпоративних клієнтів, які хочуть підкреслити свою унікальність та оригінальність і використовують «Власну марку» в рекламних цілях своєї компанії, товарів або послуг.

    Замовити «Власну марку» кожен може вдома. Для цього необхідно лише завітати на сайт Укрпошти, обрати цікаву вам тематику маркового листа, завантажити своє зображення та оплатити замовлення, попередньо зв’язавшись зі спеціалістами на предмет погодження макета за тел. 044 278 57 78. Сервіс передбачає обрання місця та часу доставки вам довгоочікуваного філателістичного подарунка.

    Також можна звернутися особисто в дільницю «Власна марка» Київської міської дирекції УДППЗ «Укрпошта» (вул. Хрещатик, 22, м. Київ-1, 01001 тел. 044 278 57 78) або до інших об’єктів поштового зв’язку.  

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.