• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • МГЗ спрямував 23 млн гривень на підтримку медзакладів регіону
    2021-12-10 17:30:04

    Миколаївський глиноземний завод (МГЗ) за наступні півроку додатково інвестує 23 млн грн в проект "Здорова нація".

    Про це пише РБК-Україна з посиланням на заяву фінансового директора заводу Галина Кравченко під час засідання комісії з екології за участі голови Миколаївської обласної ради Ганни Замазєєвої.

    "Ми запустили масштабний проект "Здорова нація". Загальна сума інвестицій по ньому до травня місяця складатиме 23 млн грн. Проект включатиме безкоштовне додаткове харчування для пацієнтів міської лікарні хворих на Covid-19", - розповіла вона.

    За її словами, безкоштовне харчування будуть отримувати й медики, що працюють з хворими на коронавірус. Окрім цього, як підкреслила фіндиректор, частина коштів, виділених на реалізацію проекту, буде спрямована на розв'язання нагальних проблем медичних закладів міста.

    "Також з цих коштів виплачуватимуться доплати лікарям Миколаївської міської лікарні, які працюють з пацієнтами хворими на Covid-19, у розмірі 30% від заробітної плати та окремим категоріям медперсоналу закладу", - зазначила Кравченко.

    Нагадаємо, у розпал пандемії МГЗ побудував на базі Миколаївської міської лікарні надсучасний антиковідний шпиталь вартістю 155 млн грн. Це унікальний проект, який не має аналогів в Україні. Оснащений сучасним обладнанням, з моменту відкриття шпиталь прийняв вже понад 1,5 тис. пацієнтів.

    Наразі його передано на баланс міста. Але адміністрація заводу продовжує опікуватися проблемами медичних закладів міста та шпиталю зокрема.

    Коштом МГЗ було придбано та встановлено 2 газифікатори на 5 та 3 тонни, завдяки яким пацієнти закладу будуть забезпечені киснем.

    Також МГЗ організував додаткове харчування для персоналу та пацієнтів лікарні й придбав для шпиталю за тиждень медикаменти на суму 2 млн грн.

    Окрім цього медичні заклади міста систематично отримують допомогу від заводу у вигляді витратних матеріалів та медичних препаратів потрібних для боротьби з Covid-19.

    Раніше голова обласної ради Ганна Замазєєва запевнила президента МГЗ Штефана Цохлінга, що влада сподівається на підтримку Миколаївської області зі сторони заводу, й відзначила соціальну відповідальність підприємства.

    НАТАЛІЯ ГУРКОВСЬКА

    Инф. rbc.ua

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.