• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • В Києві провели благодійний аукціон, на якому зібрали для ЗСУ 4 млн гривень
    2022-08-03 09:30:00

    В Києві на станції метро "Майдан Незалежності" відбувся благодійний аукціон "Перемога починається з тебе", під час якого вдалося зібрати на допомогу ЗСУ близько 4 млн гривень.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-реліз організаторів.

    Вечір-аукціон було організовано та проведено за підтримки благодійного фонду "Рідна Оболонь" Владислава Трубіцина та Кирила Фесика, а також фонду "Синтез України".

    Під час аукціону, в якому взяли участь близько 200 бізнесменів, артистів та меценатів було реалізовано понад 50 лотів: антикварні предмети, рідкісні книги, твори живопису, трофеї захисників України та низка ексклюзивних лотів.

    Найдорожчими лотами аукціону стали: поштові марки з підписом головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, автора знаменитої фрази "Русскій воєнний кораль іді ..." Романа Грибова та гендиректора "Укрпошти" Ігоря Смілянського та гоноровий пірнач козацької старшини XVII століття. Кожен з цих лотів було продано за 21 тис. доларів.

    Загальна сума, яку зібрали на аукціоні, склала близько 100 тис. доларів (4 млн грн). Усі ці кошти пішли на допомогу конкретним підрозділам Збройних сил України та загонам територіальної оборони.

    Відкриваючи вечір-аукціон депутат Київради від "Слуги народу" Владислав Трубіцин зазначив, що на заході, який присвячений українській боротьбі проти військовій агресії РФ, будуть розіграні унікальні лоти, а "усі залучені кошти будуть передані на потреби ЗСУ та ТрО".

    "Вдячний президенту, вдячний наші українській армії за те, що я зараз працюю і можу робити усе для того, щоб наближувати нашу перемогу", - заявив Владислав Трубіцин.

    Своєю чергою голова Оболонської районної державної адміністрації Кирило Фесик зазначив, що зброя - це не лише танки та "Хаймарси".

    "Мистецтво - це також зброя. У ворога немає жодних шансів перемогти, розраховуючи лише на перевагу у живій силі та техніці, без єднання, без мотивації, без цінностей. У нас все це є. Щоб пришвидшити нашу перемогу ми сьогодні маємо об'єднати зброю мистецьку зі зброєю сталевою", - заявив Кирило Фесик.

    Також в аукціоні взяли участь рідні героїв "Азовсталі", що зараз перебувають у російському полоні. Перед учасниками аукціону виступила дружина бійця "Азову" Дениса Прокопенка, яка закликала не забувати про героїв Маріуполя, про їхній внесок в українську історії та зробити усе можливе, щоб усі герої якнайшвидше повернулися додому.

    Коментуючи підсумки вечора-аукціону Владислав Трубіцин підкреслив, що вечір вчергове засвідчив єдність та згуртованість українського суспільства та готовність робити усе необхідне для перемоги й на фронті, і в тилу.

    "Сьогодні нам вдалося акумулювати близько 4 млн гривень, що підуть на допомогу нашим героям, які захищають Україну зі зброєю в руках. І це лише один з епізодів нашої боротьби. І наш фонд "Рідна Оболонь", і усі присутні сьогодні на цій станції метро люди щодня працюють на те, щоб наші захисники мали усе необхідне для перемоги, і будуть робити це й далі. Тому ми обов'язково переможемо", - підсумував Трубіцин.

    ОЛЕКСАНДР МОРОЗ

    Інф. rbc.ua

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.