• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • П’ять посилок за секунду: Укрпошта автоматизувала сортувальні лінії на логістичному терміналі в Києві
    2024-02-16 19:47:25

    Укрпошта завершила встановлення автоматизованих сортувальних ліній на логістичному терміналі «Київ-Правий». Нове обладнання для ліній сортування міжнародних, дрібних та великих відправлень на цьому терміналі дозволяє обробку 18 000 посилок на годину та близько 400 000 відправлень на добу. Компанія планує автоматизувати потужності  всіх терміналів та завершити трансформацію логістичної мережі в I півріччі 2024 р.

    Упродовж першого півріччя Укрпошта автоматизує потужності ще у шести сортувальних терміналах (в Одесі, Києві («Київ-Лівий»), Дніпрі, Львові, Харкові та Хмельницькому), відмовившись від ручного сортування.

    У II кварталі 2024 року планується відкриття інноваційного логістичного термінала «Київ Лівий», в якому працюватиме ще один центр обробки міжнародних посилок, що суттєво зменшить терміни обробки.  А протягом 2024 р. будуть встановлені додаткові автоматизовані лінії для сортування листів та газет. 14-16 логістичних центрів Укрпошти в інших обласних центрах та великих містах України отримають автоматизовані лінії меншої потужності для сортування посилок та дрібних відправлень. Це забезпечить 100% автоматичної обробки на всій території України. Загальна потужність складе близько двох млн відправлень на добу.

    Крім того, у рамках глобальної стратегії трансформації, Укрпошта впроваджує  новий підхід до логістичних маршрутів. Перебудова логістичної мережі та оптимізація маршрутів доставки між терміналами, логістичними центрами та депо прямо, без зайвих об'їздів та зупинок, дозволить доставляти відправлення клієнтів в усі обласні центри України та великі міста вже на наступний день.

    “У 2023 році Укрпошта збільшила кількість відправлень на 40%. Це означає, що клієнти довіряють компанії, а ми, своєю чергою, прагнемо бути кращими для них. Нове обладнання підвищить нашу продуктивність та якість сортування у вісім разів. А паралельна трансформація логістичної мережі забезпечуватиме швидкісну доставку спочатку між обласними центрами та великими містами, а згодом до кожного міста та села в Україні,  - зазначив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський. - Ми планували модернізацію у 2022 р. і не відмовились від цього попри повномасштабну війну, хоча вимушені були коригувати плани будівництва кількох терміналів із залученням кредитних ресурсів, адже в нових реаліях це було б неефективним рішенням Втім, ми реалізували інший підхід, зі збереженням продуктивності та переважно власним коштом. Ми встановлюємо автоматизовані лінії на 100% терміналів на обладнанні та програмному забезпеченні українського виробництва й будуємо нові потужності там, де це необхідно. Ми пишаємось тим, що на початку війни Укрпошта підтримала українських виробників, безплатно допомагаючи їм евакуйовуватись у безпечні міста, а зараз продовжує підтримку українського бізнесу, надаючи послуги по доступних цінах і максимально використовуючи обладнання та  софт українських виробників».

    Наступним кроком Укрпошти стане автоматизація сортування листів, газет та комплектування замовлень лікарських засобів. Також у 2024 році Укрпошта планує перезавантаження ключових сервісів та процесів, щоб максимально диджиталізувати послуги та зробити їх більш зручними для клієнтів.

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.