• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Донецькими митниками виявлено порушень митних правил на суму майже 4 мільйони гривень
    2018-04-12 15:45:34

    За результатами  роботи Донецької митниці ДФС у правоохоронному напрямку протягом І кварталу 2018 року виявлено та задокументовано 54 порушення митних правил на загальну суму 3,92 млн гривень. У восьми випадках митниками було вилучено предмети правопорушень, приблизна оціночна вартість яких складає майже 90 тис. гривень. Слід зазначити, що в цьому році у 2,6 разів спостерігається збільшення фактів виявлення порушень митних правил, та у 2 рази збільшення кількості та обсягів реально вилучених предметів правопорушень.
    Крім того, впродовж трьох місяців 2018 року митниками Донеччини до відповідних правоохоронних органів було направлено 4 повідомлення про протиправні діяння, що можливо містять ознаки кримінальних правопорушень, відповідальність за які передбачені ст.191 (привласнення чи розтрата чужого майна), ст.358 (підробка документів), ст.212 (ухилення від сплати податків) та ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.
    Слід зазначити, що митниками Донецького регіону підтримуються тісні та взаємоузгоджені зв’язки з податківцями інших регіонів України. Так, в рамках протидії порушенням не тільки митного, а і податкового законодавства, управлінням протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії  Донецької митниці ДФС до Головних управлінь ДФС у різних регіонах нашої країни протягом січня-березня 2018 року було направлено 14 матеріалів для проведення контрольно-перевірочних заходів з метою уникнення несплати до держбюджету значних сум податків і зборів. Більшість цих матеріалів пов’язана із темою ввезення на митну територію України автотранспортних засобів з іноземною реєстрацією, стосовно яких надано пільги щодо сплати митних платежів, та які використовуються на території України в інших цілях, ніж ті, у зв’язку з якими надано пільги.
    В рамках проведення операції «Рубіж-2018» з правоохоронними органами Донецької області проведено 12 спільних заходів, в результаті яких виявлено та задокументовано 14 порушень митних правил. Основними предметами правопорушень стали транспортні засоби та тютюнові вироби.
     До Державного бюджету України протягом І кварталу 2018 року Донецькою митницею ДФС перераховано штрафних санкцій за порушення митного законодавства на суму більше 336 тис. грн, що на 247 тис. грн більше минулорічних показників.

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.