• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Влада Молчанова: про шлях до успіху та амбітні плани «Stolitsa Group»
    2021-03-09 22:08:08

    Влада Молчанова : про шлях до успіху та амбітні плани «Stolitsa Group»

    Сьогодні її ім`я відоме не лише у Києві. 15 років тому вона заснувала  і очолила компанію «Stolitsa Group». В наш час холдинг впевнено займає лідерські позиції на столичному будівельному ринку і з береться за реалізацію навіть складних проектів.

    А об`єкти, здані в експлуатацію, мають високий рівень міцності і надійності. Неодноразово під час інтерв`ю Влада Молчанова https://gordonua.com/tags/vlada-molchanova.html запевняла, що їй та всій команді не соромно за свою роботу. І це стосується не лише останніх будівельних проектів, а й будинків та комплексів, зведених 10-15 років тому. Сьогодні холдинг займається не лише житловими комплексами, а й зведенням будівництва мереж супермаркетів, торгових центрів.

    Влада Молчанова

    До речі, Влада за освітою біофізик. Але за покликанням вона, без сумніву, архітектор. І досить талановитий. А яскраве підтвердження цього факту -  об`єкти, які здані в експлуатацію.

    Жінка переконана, що навіть у найважчих ситуація не варто опускати руки. А в її житті таких моментів було досить багато. Так, на початку 2000-х вона залишилася сама, з двома дітьми. Практично без засобів для існування. Але саме ця важка ситуація мотивувала жінку не здаватися. Тоді вона пообіцяла собі, що докладе максимум зусиль, щоб її сини мали все необхідне. І це мотивувало ще більше працювати і не здаватися.

    Влада вважає, що завжди варто вірити в себе. І не боятися ризикувати. Сьогодні вона з впевненість дивитися у завтра і вірить у свою команду.

    «Stolitsa Group»

    В чому секрет успіху «Stolitsa Group»

    Компанія починала свою роботу у нелегкі 2000-ні роки. Це спільний проект Влади Молчанової та успішного бізнесмена Володимира Костерина. Перші об`єкти – це будинки на вулиці Верховинній. Вони і сьогодні виглядають гарно, а побудовані досить добре. Саме з цього і почалася історія «Stolitsa Group». Через кілька років Костерин продав свою частку литовській бізнес-групі «БТ Інвест», а компанія перетворилася у міжнародний холдинг.

    Наразі компанія має амбітний план https://www.dsnews.ua/ukr/politics/vlada-molchanova-zayavila-chto-mazhoritarnyy-akcioner-rynka-stolichnyy-vzyal-u-stolitsa-group-3-5-mln-doll-avansa-za-prodazhu-akciy-i-propal-19122020-409996 – завершити будівництво житлових комплексів банку «Аркада». Як неодноразово писали у пресі, він був визнаний влітку 2020 як непластопроможний.

    Близько 10 тисяч осіб фактично стали заручниками ситуації. У планах компанії - отримати 5 великих ділянок у Дарницькому районі, які належали «Аркаді», та завершити будівництво.

    За час роботи на ринку тут неодноразово довели, що цінують довіру клієнтів, дбають про свою репутацію  та виконують всі взяті зобов`язання.
     

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.