• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Жестокое избиение больного ребенка в киевской больнице
    2013-11-11 22:53:00
    Скандал у відділенні для ВІЛ-інфікованих у столичній клініці Охматдит. Дівчинка-волонтер стала випадковим свідком побиття хворої дитини. Маленький пацієнт став жертвою власного опікуна. У ситуації розбирався Василь Зима.
     
    Прийшла допомогти, а пішла - у сльозах. 15-ти-річна Естер майже щодня допомагає подрузі, яка лікується у відділенні для ВІЛ-інфікованих дітей у клініці Охматдит. Пацієнти закритого відділення потребують і уваги, і піклування, і просто розради. Тож коли маленького хлопчика, який грався біля своєї палати, почала лупцювати жінка, приправляючи кожен удар нецензурною лайкою, Естер просто втратила дар мови.
     
    Естер, волонтер:
     
    - Они что-то там писали, рисовали, у него что-то там не получалось. Он начал плакать, а она начала его сильно бить... Я была в шоке, если честно, это была ужасная картина. Она била его по спине очень сильно, и через каждое слово материлась.
     
    Дівчинка каже - найстрашніше у цій ситуації те, що розлючену жінку ніхто не наважився зупинити. Тільки лякали, що виженуть її з відділення. Саме ця фраза і переконала Естер у тому, що била хворого працівниця клініки. Ідемо до завідувачки, аби знайти винну.
     
    - Идите к главврачу, я соберу всех сотрудников, будем делать очную ставку...
     
    Замість головного лікаря нас зустріла його заступник. І, вражена почутим, вирішила тут же знайти винуватця, який підняв руку на хвору дитину. Хоча одразу запевнила, що співробітник клініки не міг побити маленького пацієнта.
     
    - Наші співробітники опікуються цими дітьми, як рідними.
     
    Упізнати забіяку запросили лише Естер, журналістів попросили почекати надворі. Виявилося - підняла руку на онука бабуся-опікун, яка живе у відділенні для ВІЛ-інфікованих разом з хворою дитиною.
     
    Олена Мешкова, заступник головного лікаря клініки "Охматдит":
     
    - Застосувала фізичну силу, але більше ніхто не міг сказати, що ця сила ще застосовувалась. У дитинки немає мами, бабуся - опікун, і вона постійно знаходиться з цією дитинкою…
     
    Медики кажуть - тут таке вперше. Обіцяють зробити все, щоб більше подібного рукоприкладства не було. Але вжити радикальніших заходів не можуть. Бо вихід один - позбавити бабусю опікунства. Але до цього навряд чи дійде справа.
     
    Василь Зима, кореспондент:
     
    - Конфлікт вдалося вирішити, але лише наполовину. Бабуся, яка побила свого онука на очах у лікарів, продовжує мешкати у відділенні для ВІЛ-інфікованих дітей. Оскільки вона - єдиний опікун і єдина рідна людина для хворої дитини.
     
    Источник e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.