• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Вкладчики банков требуют изменить Закон Украины «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб»
    2014-07-16 12:58:53

    Уже 34-й месяц обворованные вкладчики финучреждений пикетируют Национальный банк Украины ежечетверга с 10 часов утра. Вкладчики банков требуют изменить Закон Украины «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», который существенно сужает права людей по сравнению с предыдущим законом и нарушает Конституцию Украины, а вкладчики кредитных союзов – вернуть им украденные деньги через бюджет Украины согласно законам страны.

    Просимо особистої зустрічі с головою Нацбанку Валерією Гонтаревою

    Наші вимоги:

    – Скасувати антидемократичний наказ Нацбанку № 95 від 16.06.14 «Кількісний та персональний склад Громадської ради при НБУ» та створити ініціативну групу по організації Громадської ради при НБУ і розробці проекту положення для цієї ради, в котру мають увійти громадські діячі з досвідом роботи не менше трьох років у цій сфері та залучити до ініціативної групи представника від Асоціації, оскільки ми з 2006 року і донині боремося за контроль за діяльністю НБУ в питаннях захисту прав вкладників банків і кредитних спілок,

    – негайне звільнення першого заступника голови НБУ В.Л.Кротюка та директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб В.В.Пасічника, а також Б.В.Приходько, К.Є.Раєвського, М.Г.Сметаніна, В.В.Новікова, А.В.Рябікова, А.В.Фадеєва інших чиновників з команди екс-голови НБУ В.С.Стельмаха,

    – домогтися виконання рішень судів у царині фінансової системи України,

    – виплата вкладникам кредитних спілок їхніх заощаджень згідно з законами України,    

    – змінити Закон України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб»,

    – захист прав та інтересів грамадян від “беспредельщиков” у банках держави,

    – викорінення корупції з банківської системи країни.
    10 июля 2014 года
    Митинг протеста возле Нацбанка
    (ул. Институтская, 9)

     

    Дождь активности людей – не помеха.

      

    Акция сопровождалась демонстрацией плакатов:

    – «Голово НБУ люди похилого віку влагают повернути вклади у кредитну спілку Український фінансовий союз»
    – «ОЛБанк – позор банковской системы Украины»
    – «Банкіри! Хай печуть вам руки вкрадені у нас гроші!»
    – «Банківська система України – економічний геноцид народу»
    – «Злодіїв АКБ ОЛБаку за грати! Влада ворушусь!»

    Подано очередное заявление председателю Нацбанка (Приложение 1).

     

     


    Приложение 1
                                                    
    Громадська організація
    «Асоціація захисту прав вкладників»
    Зареєстровано в Головному управлінні юстиції у Києві 25.05.2009, № 0083–2009 Г.О.
    02002, Київ, вул. Флоренції, 5, кв.190                                                                 тел. 095-273-0308   

    09.07..2014 р.                                                                                                                                  № 976

    Голові Національного
    банку України
    В.О.Гонтарєвій

    Шановна Валерія Олексіївна!
        
         ГО ”Асоціація захисту прав вкладників” висловлює Вам свою високу повагу і має за честь звернутись до Вас з подякою за те, що наші вимоги про усунення з займаної посади першого заступника Голови НБУ В.Л.Кротюка за неналежне виконання службових обов'язків, порушення Присяги державного службовця,  під час  так званої “ліквідації АКБ ”ОЛБанк” на замовлення” були Вами почуті і на сьогодні на офіційному сайті НБУ відсутня інформація про роботу в НБУ В.Л.Кротюка.
          Щиро Вам вдячні за порозуміння та підтримку наших ініціатив направлених на захист прав вкладників,кредиторів банків, вкладників кредитних спілок та  розв'язання існуючих проблем на ринку банківських та фінансових послуг України, які хвилюють нас та впливають на довіру Українського народу до банківської системи нашої України в цілому.
         На сьогодні ми змушені продовжувати проводити кожного четверга з 10-0 до 11-00 мирні мітинги під стінами Націнального банку України і оберігаючи Ваше добре ім'я, допомагаючи Вам, як новопризначеного Голові НБУ, боротися за повернення вкрадених у нас шахраями і злодіями коштів, боротися з будь-якими проявами корупції в банківській системі України і вимагати очищення Національного банку України та його Головних регіональних управлінь від корупціонерів, шахраїв та службовців, які грубо порушують присягу вірно служити народові України.  
          За неналежне виконання службових обов'язків, порушення Присяги державного службовця під час роботи на займаних посадах “злочинця” та  Голови НБУ С.Г.Арбузова та інших осіб, які  всяко забороняли членам нашої організації проводити мирні мітинги під стінами НБУ у 2011-2013 р., вдаючись до кримінального переслідування наших керівників, порушення проти них  кримінальних справ на замовлення, судових заборон на проведення мирних мітингів під стінами НБУ, ГПУ, залякування та моральний тиск на обкрадених шахраями та злодіями вкладників банків та кредитних спілок ми вимагаємо:
       –  звільнення з займаних у НБУ та ФГВФО посад заступника Голови НБУ Б.В.Приходько, директора юридичного департаменту НБУ В.В.Новікова, К.Е.Раєвського, В.В.Пасічника, А.В.Рябікова, А.В.Фадеєва та інших.
           На наше глибоке переконання пан К.Є.Раєвський та пан В.В.Пасічник 
     у 2001-2008 р. займаючи високі керівні посади в НБУ, діяли в корупційній та злочинній змові з керівництвом АКБ ”ОЛБанк”, покривали злочинців з АКБ “ОЛБанк” та сприяли “виведенню” активів з АКБ ”ОЛБанк” на користь  власника АКБ ”ОЛБанк” – народного депутата України О.І.Іщенко, чим були порушені права вкладників, кредиторів, інших клієнтів АКБ ”ОЛБанк” – членів нашої громадської організації.
           Пан К.Є.Раєвький та пан В.В.Пасічник, всупереч вимогам Постанови Правління НБУ від 03.12.2002 р. № 461 ”Про призначення в АКБ ”ОЛБанк” тимчасової адміністрації”, на яких був покладений контроль за виконанням вище вказаної постанови, неналежно виконували свої посадові обов'язки.
         На наше глибоке переконання пан К.Є.Раєвький та пан В.В.Пасічник, всяко   сприяли керівнику та власнику АКБ ”ОЛБанк” у протиправному та злочинному виведенні з банку з допомогою тимчасового адміністратора банку Ю.Шкінделя 26 млн. грн. активів банку (доречі якого за неділю до призначення на посаду тимчасового адміністратора  АКБ “ОЛБанк” “відповідно навчили, видали відповідне посвідчення”) та сприяв так званій “ліквідації АКБ ”ОЛБанк” на замовлення власника банку.
         На наше глибоке переконання пан К.Є.Раєвький та пан В.В.Пасічник повністю себе дискредитували, ми їм не довіряємо, народ їм не вірить,тому вони не мають морального права займати високі пости в системі НБУ.
          Просимо Вас, шановна Валерія Олексіївна, з порозумінням поставитись до наших вимог .
         Ми сподіваємось на Ваше щире порозуміння і готові до співпраці з Вами на користь Українського народу та  готові припинити мирні мітинги під НБУ.   

        Додаток: на              арк.,

    З повагою,
                 Заступник Керівника                                                       Б.А.Цімейко

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.