• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Онлайн кредитування пенсіонерів – як це працює?
    2016-09-22 23:06:15

    З кожним днем онлайн послуги набирають все більшу популярність. Не пройшли ці нововведення і повз сферу кредитування пенсіонерів. Онлайн кредитування сьогодні набирає все більшу популярність і вже практично кожен банк чи організація, що займається кредитуванням, пропонує цю послугу у себе на сайті.

    Популярність онлайн кредитування цілком зрозуміла, при нашому «божевільному» ритмі життя ми постійно намагаємося заощадити час і саме ця послуга дозволяє нам це зробити. Вже зараз пенсіонеру можно отримати гроші в кредит на зручному сайті http://www.groshi-v-borg.com.ua/groshi-v-kredit/


    Здивувати якимось новинками у сфері кредитування вже складно, так як ринок послуг кредитування занадто великий, але тим не менш фінансові організації постійно намагаються це зробити. Кожен день з'являються все нові і нові схеми вже давно «побитих» кредитів, зменшення пакета необхідних документів, збільшення термінів кредитування, зниження відсоткових ставок і підвищення рівня обслуговування. Саме ця гонка за клієнтами і постійне вдосконалення інтернет технологій привели до можливості оформити кредит не виходячи з власного будинку. Така можливість тепер доступна кожному, у кого є «вихід в інтернет», при цьому навіть не обов'язково володіти комп'ютером, досить портативного мобільного пристрою.

    Звичайно, для чого їхати у відділення банку, стояти в чергах, коли можна просто сісти в улюблене крісло і заповнити заявку на різні види кредитів. Після заповнення заявки достатньо просто дочекатися дзвінка від менеджера банку і виконати його подальші вказівки.

    Але, все-таки ця область кредитування з'явилася порівняно недавно все ще не розібралися, наскільки це зручна і надійна послуга. Дистанційного отримання послуг по засобам інтернету поки не всі довіряють, до того ж і кредити онлайн поки видаються далеко не кожному бажаючому.

    Багато банківські організації дозволяють оформляти кредити онлайн поки тільки своїм постійним клієнтам, які вже значаться в базі цього банку, тобто вже брали кредит у цьому банку, мають там свій внесок або хоча б рахунок, яким користуються. Простіше кажучи, це ті люди, яких банк «знає в обличчя», бачив їх особисто, а так само з їх пакетом документів, які клієнт надавав їм у паперовому вигляді.

    Навіть незважаючи на «близьке» знайомство, кредит онлайн можна отримати на великі суми, причому взяти їх на не такі вже великі терміни. Зазвичай це не більше двох років і сума, стеля якої обмежується 300-400 тисячами гривень.

    Що зробити, щоб отримати кредит онлайн пенсіонеру?

    В першу чергу, для отримання кредиту необхідно заповнити онлайн заявку на сайті банку, саме цей момент і є ключовим в онлайн кредитуванні. Що відбувається в реальності? В принципі, оформляється та ж сама паперова заявка-заява, яку зазвичай і заповнюється клієнтами, які прийшли в банк, тільки в цей раз її заповнює сам співробітник банку, грунтуючись на сведеньях, які ви надасте йому в онлайн заявці. Так що дані в онлайн заявці мають бути максимально повними і достовірними, не залежно від того, на що ви хочете взяти кредит готівкою, іпотеку або автокредит. Саме менеджер банку після заповнення заяви на отримання вами кредиту відправляє його в інші інстанції для розгляду. У деяких банках дещо інша система, там ви самостійно заповнюєте вже сама заява і саме воно саме відправляється в наступні інстанції для прийняття рішення.


    Підходити до оформлення кредиту онлайн необхідно так само ретельно, як і до звичайного процесу кредитування. Для початку необхідно проаналізувати умови різних банків і фінансових організація і зробити правильний вибір. Після того, як ви визначитеся з організацією, вам необхідно зайти на її офіційний сайт і знайти форму онлайн заявки.

    Іноді в області онлайн кредитування бувають корисними кредитні брокери. Вони самостійно відправляють ваші заявки відразу в кілька банків або кредитних організацій, після розгляду і схвалення вашої заявки вам залишиться тільки вибрати ту пропозицію, яка буде для вас найбільш вигідним і прийнятним.

    Перевірка ваших даних з онлайн заявці буде стільки ж ретельної, як якщо б ви подавали документи в паперовому вигляді. Тому вказуйте якнайповнішу інформацію, намагайтеся заповнити кожну графу, зверніть особливу увагу на графи, де зазначаються всі ваші контактні дані і дані громадян, які можуть підтвердити вашу особу і кредитоспроможність. Вкажіть в заявці тільки надійних людей, ваших родичів, друзів і знайомих, які зможуть повідомити про вас тільки позитивну інформацію.

    Так само варто звернути особливу увагу на дані про вашому місці роботи. Намагайтеся вказати якомога більше телефонів і повідомляйте повну назву вашої організації. Банк повинен бути впевнений, що ви там працюєте і займаєте саме ту посаду, яку вказали. Цілком можливо, що для цього представники банку будуть дзвонити в офіс і підтверджувати інформацію.

    Ретельно перевірте кожну цифру і всі дані на правильність і достовірність перед відправленням заявки. Якщо ви помилитеся в якусь цифру, наприклад, в номері телефону, то співробітники банку можуть потрапити не туди і зробити висновки, що ви подаєте про себе невірні відомості, вас запідозрять в бажанні обдурити кредитна установа і тоді вам, швидше за все, буде відмовлено в отриманні кредиту.

    Ні в якому разі не вказуйте завідомо неправдиву чи неперевірену інформацію про себе, наприклад, що ви вже працюєте на посаді, яку тільки повинні отримати. При перевірці вас можуть звинуватити в поданні неправдивих відомостей, тоді вам не тільки не дадуть кредит, але й можуть внести в чорний список небажаних клієнтів, після чого у вас можуть бути проблеми з узяттям кредиту навіть в інших банках.

    Якщо всі зазначені дані будуть вірними, то дуже скоро з вами зв'яжеться співробітник кредитної організації і розповість вам, якими повинні бути ваші подальші дії. Швидше за все, це буде інформація про те, де і як ви можете забрати свої гроші.

    Як отримати гроші при кредитуванні онлайн?

    Те, як ви будете отримувати гроші після онлайн кредитування, залежить від виду кредиту, який ви оформляли. Наприклад, якщо ви подавали заявку на отримання кредиту готівкою, то вам доведеться в будь-якому випадку відвідати відділення банку, захопивши з собою весь пакет документів. Зустріли вас менеджери порівняють всі дані у ваших документах і в онлайн заявці, і якщо ніяких неточностей не буде виявлено, то ви підпишіть і отримаєте на руки кредитний договір і зможете забрати свої гроші. У деяких банках навіть існує послуга привозу грошових коштів на будинок або в офіс, зазвичай за додаткову плату.

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.