• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Мобільний ЦОП завітав до територіальних громад Васильківської селищної ради
    2021-03-19 14:12:41

    Васильківською ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) відповідно до визначеного графіку виконавчого комітету Васильківської селищної ради щодо спільних робочих виїздів у старостинські округи у рамках проведення кампанії декларування 10.03.2021 здійснено виїзд мобільного Центру обслуговування платників ГУ ДПС (далі – ЦОП) до с. Великоолександрівка Великоолександрівського старостинського округу та 11.03.2021 до с. Воскресенівка Воскресенівського старостинського округу.
    Виїзд забезпечено за участі фахівців Васильківської ДПІ ГУ ДПС, працівника Павлоградського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС.
    Під час виїзду проведено інформаційно-роз’яснювальну та консультаційну роботу з питань: деклараційної кампанії 2021, щодо врегулювання податкового боргу відповідно до Закону України від 04.12.2020 № 1072-IX  «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co V-2»; переваг користування електронними сервісами ДПС, безкоштовного отримання КЕП, актуальні питання щодо сплати земельного податку, орендної плати, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; ознайомлення зі сторінками ДПС України на Facebook та YouTube,  Telegram-каналом, сторінкою «ДПС у Дніпропетровській області» на Facebook.
    Мешканці територіальних громад також отримали від податкової примірники друкованої продукції інформаційно-роз’яснювального характеру.
    Під час виїзду фахівцями мобільного ЦОПу від мешканців Великоолександрівського старостинського округу прийнято:
    - заяви за формою № 5-ДР – 59 шт.,
    - заяви за формою № 10-ДР – 41 шт.,
    - заяви на отримання довідки про подану податкову декларацію про майновий стан і доходи – 68 шт.,
    - заяви з проведення звірки даних з податку на майно з фізичних осіб (з плати за землю) – 61 шт.
    Фахівцями організовано роботу для подання декларації про майновий стан і доходи, за результатами чого з використанням отриманих кваліфікованих електронних підписів через електронний сервіс «Електронний кабінет» громадянами подано 8 декларацій про майновий стан і доходи .
    За результатами проведеної роботи подано 81 податкову декларацію про майновий стан і доходи у тому числі 8 – в електронному вигляді, 73 – у паперовому вигляді.
    Загальна сума задекларованих доходів відповідно до поданих декларацій про майновий стан і доходи – 606,0 тис. грн, як результат – до бюджету надійде 109,1 тис. грн податку на доходи фізичних осіб та 9,1 тис. грн військового збору.
    Під час виїзду до Воскресенівського старостинського округу фахівцями мобільного ЦОПу прийнято:
    - заяви за формою № 1-ДР – 1шт.,
    - заяви за формою № 5-ДР – 19шт.,
    - заяви за формою № 10-ДР – 17шт.,
    - заяви на отримання довідки про подану податкову декларацію про майновий стан і доходи – 14шт.,
    - заяви з проведення звірки даних з податку на майно з фізичних осіб (з плати за землю) – 20 шт.
    Податківцями організовано роботу для подання декларації про майновий стан і доходи, за результатами чого з використанням отриманих кваліфікованих електронних підписів через електронний сервіс «Електронний кабінет» громадянами подано 3 декларації про майновий стан і доходи.
    Усього громадянами подано 42 податкові декларації про майновий стан і доходи у тому числі 3 – в електронному вигляді, 39 – у паперовому вигляді.
    Загальна сума задекларованих доходів згідно з поданими деклараціями про майновий стан і доходи – 212,3 тис. грн, як результат – до бюджету надійде  38,2 тис. грн податку на доходи фізичних осіб та 3,2 тис. грн військового збору.
    Для забезпечення своєчасної сплати податків і зборів, декларантам надані реквізити рахунків для сплати податків і зборів до державного та місцевого бюджету.
    Мешканці с. Великоолександрівка та с. Воскресенівка подякували за надані послуги та відповідні консультації, за забезпечення зручних, доступних умов для громадян і платників щодо отримання сервісів та послуг від ДПС, та висловили бажання співпрацювати у питаннях отримання адміністративних послуг і у подальшому.

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.