• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Мобільний ЦОП на УВП УТОС
    2021-07-27 15:29:26

    З метою забезпечення здійснення сервісного обслуговування фізичних осіб – платників податків, 08 липня 2021 року мобільним ЦОПом Головного управління ДПС у Дніпропетровській (далі – ГУ ДПС) здійснено виїзд до об’єднання громадян Криворізького учбово-виробничого підприємства Українського товариства сліпих (УВП УТОС).
    Специфіка заходу полягала у тому, що під час роботи мобільного ЦОП, було забезпечено сервісне обслуговування працівників підприємства, які мають вади зору.
    УВП УТОС засновано у 1933 році та знаходиться на території обслуговування Криворізької південної ДПІ ГУ ДПС у Центрально-Міському районі м. Кривий Ріг, загальна площа якого складає 66,42 кв. кілометрів.
    Всеукраїнська громадська організація людей з інвалідністю УВП УТОС є єдиним в Україні вітчизняним виробником світлотехнічної продукції, а також таких товарів народного споживання, як інкубатор МІ-30, та з турботою про захист навколишнього середовища виготовляє екологічно безпечні паперові пакети для харчових продуктів. На підприємстві використовується праця 129 найманих осіб, з яких 79 працівників – особи з інвалідністю.
    Виїзд мобільного ЦОПу забезпечено за участі фахівців Криворізької південної ДПІ ГУ ДПС та за сприянням керівника УВП УТОС Порадовського Станіслава.
    Прийом суб’єктів звернень мобільним ЦОПом відбувався в адміністративній будівлі підприємства. Враховуючи що виїзний мобільний ЦОП проводився у період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусу COVID-19 на території України, прийом клієнтів здійснювався з дотриманням вимог захисту від респіраторних захворювань.
    На початку заходу заступником начальника Криворізької південної ДПІ Позняковою Ганною присутніх проінформовано про основні завдання виїзного мобільного ЦОПу та про порядок надання адміністративних послуг, а також, їх перелік. Учасники заходу виявили зацікавленість в обговоренні питань щодо порядку нарахування та сплати земельного податку фізичними особами та передбаченими Податковим кодексом України пільги з цього податку; податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та порядку застосування податкової соціальної пільги до нарахованого місячного доходу у вигляді заробітної плати. Крім того, окрему увагу приділили питанню декларування громадянами доходів за результатами звітного 2020 року. Так, за результатом отриманої податкової консультації, 2 працівника УВП УТОС забажали подати податкову декларацію про майновий стан і доходи з метою реалізації права на податкову знижку за 2020 рік за договором довгострокового страхування життя.
    Всі відвідувачі мобільного ЦОПу були проінформовані про електронні сервіси ДПС України та про переваги користування електронним сервісом «Електронний кабінет». Учасникам зустрічі було проанонсовано інформацію про можливість отримання у Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС електронних довірчих послуг у відокремлених пунктах реєстрації, розташованих за адресами:
    - м. Дніпро, просп. Слобожанський, буд. 95а (Лівобережна ДПІ ГУ ДПС);
    - м. Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, буд. 25 (Шевченківська ДПІ ГУ ДПС);
    - м. Кривий Ріг, просп. Героїв – підпільників, буд 42 (Криворізька північна ДПІ ГУ ДПС);
    - м. Кривий Ріг, вул. Пушкіна, буд 4 (Криворізька південна ДПІ ГУ ДПС);
    - м. Кривий Ріг, вул. Кобилянського, буд 148а (Криворізька ДПІ ГУ ДПС).
    Як результат, один з працівників УВП УТОС уклав договір про надання електронних довірчих послуг та отримав кваліфікований електронний підпис.
    Надання адміністративних послуг супроводжувались відповідними податковими консультаціями.
    За результатом роботи мобільного ЦОПу, співробітниками Криворізької південної ДПІ ГУ ДПС, задіяними у його роботі, від фізичних осіб прийнято:
    - заяви за формою № 1ДР – 5 одиниць;
    - заяви за формою № 5ДР – 11 одиниць;
    - заяви за формою № 10ДР – 10 одиниць.
    Загалом, під час роботи мобільного ЦОПу здійснено обслуговування 42 працівників УВП УТОС, з яких 26 особам надано адміністративні послуги та 16 – в усній формі надані податкові консультації з питань практичного застосування окремих норм податкового та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи.
    Робота мобільного ЦОПу пройшла в атмосфері ділового партнерства та взаємоповаги. Всі відвідувачі висловили подяку та сподівання на подальшу співпрацю. Представники УВП УТОС висловили слова подяки та запевнили у сприянні подальшої співпраці з представниками податкової служби.

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.