• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Виїзд мобільного ЦОПу до м. Підгородне Підгородненської територіальної громади
    2021-09-28 15:08:31

    Для вирішення невідкладних питань з оподаткування, забезпечення зручних та доступних умов для декларування та отримання послуг і сервісів фізичними та юридичними особами 17.09.2021 за підтримки голови Підгородненської територіальної громади (далі – ТГ) Горба Андрія до м. Підгородне здійснено виїзд мобільного ЦОПу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області  (далі – ГУ ДПС) за участі фахівців ЦОПу Дніпровської ДПІ ГУ ДПС, а саме: заступника начальника Дніпровської ДПІ Некрасової Ірини та завідувача сектору надання адміністративних послуг Дніпровської ДПІ Кіслової Нелі.
    У ході проведення заходу здійснено інформаційно-роз’яснювальну та консультаційну роботу з питань нарахування, сплати та пільг по земельному податку і податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, змін порядку подання звітності з єдиного внеску, заповнення поля «Призначення платежу» в розрахункових документах, обов’язку платників щодо подання повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням, за формою № 20-ОПП, внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків та отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи після отримання спадщини, продажу (обміну) рухомого та нерухомого майна та інших випадків обов’язкового декларування доходів, впроваджені електронні сервіси ДПС, привілеї «Електронного кабінету», безкоштовного отримання КЕП, врегулювання податкового боргу, щодо основних питань одноразового добровільного декларування, ознайомлення зі сторінками ДПС України на Facebook та You Tube, Telegram-каналом, сторінкою «ДПС у Дніпропетровській області» на Facebook.
    Під час відвідування Підгородненської ТГ до спілкування з громадянами в онлайн режимі долучився заступник начальника ГУ ДПС Леонов Валерій, який звернув увагу, що з 01 вересня 2021 року стартувало одноразове (спеціальне) добровільне декларування. Він запропонував користуватися Базою знань ДПС, яка доповнена новим розділом «Одноразове добровільне декларування», що містить відповіді на актуальні запитання. Наголосив, що скористатись Базою знань можливо у вільному доступі через вебпортал «Державна податкова служба України», або безпосередньо через пошукову систему в Інтернет мережі на сайті «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс», чи за посиланням https://zir.tax.gov.ua
    Під час виїзду фахівцями прийнято заяви:
    - за формою № 5ДР – 4,
    - за формою № 1ДР – 5,
    - громадян для нарахування земельного податку – 8.
    Надані консультації з питань:
    - сплати земельного податку та видані реквізити для оплати 6 громадянам;
    - повернення ПДФО за навчання дитини;
    - застосування РРО/ ПРРО;
    - внесення змін у додаток до ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, у зв’язку із змінами програмного забезпечення РРО.
    Видано витяги про реєстрацію платників єдиного податку 13 фізичним особам – підприємцям; довідки про доходи – 4 громадянам;
    Для забезпечення своєчасної сплати податків і зборів декларантам надані реквізити рахунків для сплати податків і зборів до державного та місцевого бюджетів.
    Мешканці м. Підгородне отримали від податкової служби примірники друкованої продукції інформаційно-роз’яснювального характеру.
    Начальник фінансового відділу Підгородненської міської ради Чуракова Ірина висловила подяку та впевненість у подальшій спільній роботі по наданню адміністративних послуг безпосередньо на території ТГ для зручності громадян.

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.