• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Кириленко: у 2006 році мінімальна зарплата становитиме 400 грн.
    2005-12-13 16:39:00

    Наступного року мінімальна зарплата в Україні становитиме 400 грн., а прожитковий мінімум - 500 грн., заявив віце-прем'єр-міністр з гуманітарних і соціальних питань В’ячеслав Кириленко, беручи участь у програмі на одному з телеканалів.

    «Прожитковий мінімум для непрацездатних осіб, - підкреслив віце-прем'єр, - який є найнижчою планкою, на 1 вересня склав 332 гривні, мінімальна зарплата сягає такої ж цифри. З наступного року ми піднімаємо цю цифру і по пенсіях, і зарплаті. І до кінця наступного року забезпечимо випереджаюче зростання зарплати в порівнянні з пенсією і витримаємо ті норми, які обговорені в бюджетній резолюції за участю профспілок і громадськості».

    Разом з тим Кириленко підкреслив, що «наразі близько двох десятків законів регулюють спеціальні пенсії. З 14 млн. пенсіонерів близько одного мільйона одержують дуже високі пенсії. Потрібно прийняти закон, який був би прийнятним для будь-якого нашого співвітчизника і система нарахувань була однаковою. Ви думаєте, на це зараз піде парламент і інші люди, причетні до цієї справи?», передає «УНІАН».

    Кажучи про доходи українців в поточному році, Кириленко відзначив, що «реальні, а не номінальні доходи українців за 9 місяців зросли на 22%, зарплати зросли на 18%, а пенсії - на 21%. За станом на 1 січня, тобто ще до інавгурації Президента Ющенка, середня зарплата в країні становила 640 грн., за станом на 1 жовтня, після 9 місяців роботи Президента Ющенка, середня зарплата в країні сягає 856 грн».

    «Крім того, - підкреслив Кириленко – за дев'ять поточних місяців вже створено 832 тисячі нових робочих місць – це що стосується обіцянки Президента за п'ять років створити п'ять мільйонів робочих місць. Крім того, уряд створив понад 12 тисяч робочих нових місць для людей з обмеженими фізичними можливостями».

    Що ж до державних планів стосовно підтримки ветеранів, Кириленко повідомив, що «до дня перемоги уряд передбачає виділити кожному ветерану одноразову допомогу. Для інвалідів війни це буде найбільша сума, 400 грн., для учасників бойових дій трохи менше, 330-370 грн., але передбачається також і надання одноразової допомоги всім учасникам війни та ам сімей загиблих учасників війни».

    Інф. for-ua

    -

     

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.