• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • На счету киевского маньяка уже три женщины
    2013-10-16 08:43:00
    Обережно - в Києві з'явився маніак. Вже є постраждалі в Печерському, Голосіївському та Оболонському районах. Чоловік нападає на дівчат пізно ввечері. Утім не грабує і не гвалтує, а несамовито б'є.
     
    Столичний маніяк досі розгулює на волі. Надії, що його вдасться спіймати, майже немає. Відеокамери, що були поблизу будинку постраждалої й на які так сподівалися її родичі, не зафіксували кривдника. Оголошення з проханням допомогти знайти молодика, котрий увечері або вночі нападає на самотніх дівчат, досі майорять у Голосіївському районі. А його перша жертва з жахом згадує події останніх днів, зокрема, як поверталася з роботи додому.
     
    Постраждала:
     
    - Я медленно шла себе. Еще чувство дома, что я скоро буду дома, в безопасности. Поэтому я подошла к двери, открыла дверь и не заметила, как он проскользнул за мной. Прошла два шага в подъезде, он сразу же схватил меня за горло и сказал: не ори.
     
    Перелякана дівчина несамовито кричала, сподівалася, що її почують, а маніяк завдавав ударів по голові.
     
    Постраждала:
     
    - Сначала бил кулаками, при этом он ничего не говорил: ни отдавай, ни раздевайся. То есть мне непонятно, что он от меня хотел.
     
    Дівчина подумала: якщо замовкне, то нападник скаже, чого йому треба. Вона затихла, але жах тривав.
     
    Постраждала:
     
    - Взял меня за ноги и начал тащить к лифту. После чего я снова начала кричать. Он меня дотащил до лифта, и тут я услышала, что кто-то стучит в дверь в парадном с внешней стороны. И говорит: открывай, милиция.
     
    Нападник злякався й побіг сходами вгору. Його жертва прошмигнула у власну квартиру.
     
    Постраждала:
     
    - Как рассказали нам свидетели, которые собственно меня и спасли, мужчина пытался выйти, он делал хитрый ход. Он сделал вид, что вызывает такси, потопал в подъезде, сказал такси: я уже выхожу. Хотел, чтобы ему открыли двери. Свидетели не открывали двери.
     
    Тоді злочинець розлютився й почав поводитися агресивніше.
     
    Постраждала:
     
    - Побежал по лестнице на второй этаж, разбил там стекло в парадном и начал кричать: я вас сейчас всех поубиваю. Естественно, свидетели испугались и убежали.
     
    Нападник без перешкод покинув будинок і розчинився в повітрі. На вигляд йому до тридцяти років, вище середнього зросту, худорлявий. Родичі постраждалої шукають нападника самотужки. З ними вийшли на зв'язок інші скривджені. Зокрема, одну дівчину маніяк побив у Печерському районі Києва. Прикмети збігаються.
     
    Олександр, мешканець м. Києва:
     
    - По вулиці Ковпака 4 у дворі між будинками на мою знайому напав незнайомець. Він її побив і після чого вона змогла втекти. Розповів сестрі, щоб вона була обережнішою. Вона передала те, що на її подружку, я її також знаю, напав чоловік. Я їй зателефонував, дізнався прикмети і це, з'ясувалося, одна й та сама людина.
     
    Отже, випадків - мінімум три. Схожі за почерком нападника. Він не намагався згвалтувати своїх жертв і нічого в них не забрав, хоча мав можливість. Був тверезим і агресивним.
     
    Олександр, мешканець м. Києва:
     
    - Він отримував задоволення від побиття дівчат. Напевно, він якийсь соціопат або просто хворий на голову.
     
    Постраждала:
     
    - Действовал он очень-очень спокойно, что меня и напугало. Он действовал уверенно, он не был похож на бомжа, он не был пьян. Я ничего такого не почувствовала. В принципе это человек с какими-то психическими рассторойствами, и если я была третья, то неизвестно, отановился ли он после меня.
     
    Небезпечного садиста шукає міліція. Та поки що в правоохоронців дуже мало інформації про нападника.
     
    Юлія Мусташ, помічник керівника Голосіївського РУ міліції м. Києва:
     
    - Дівчина, на яку напали, не може сказати, як виглядав той чоловік, тому скласти фоторобот або зробити якісь певні висновки ми не можемо, тому що окрім того, що він був одягнений в куртку і джинси, вона нічого повідомити нам більше не може.
     
    - Інші ймовірні жертви садиста з невідомих причин досі не звернулися до міліції. Тож найближчим часом у правоохоронців навряд чи будуть зачіпки. А дівчатам доведеться боронитися самотужки - балончиками або електрошокерами. І остерігатися прогулянок Києвом темної пори.
     
    Источник e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.