• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Брошена на произвол судьбы: маленькую девочку спас киевский бомж (Видео)
    2013-10-17 23:43:00
    Родичі дворічної Каті, яку невідомі виставили з машини біля ресторану на 7-му кілометрі Одеської траси і поїхали, нарешті знайшлися.
     
    Першим Катю на зупинці «Чабани» помітив бездомний Олександр на прізвисько Зеленка. За його словами, під'їхала стара біла іномарка, відкрилася задні двері - і крихітну дівчинку виштовхнули на зупинку. Машина рвонула вперед, а дівчинка розгублено озиралася, пишуть «Вести».
     
    Чоловік взяв дівчинку і поніс на кладовище, яке розташоване недалеко від цього місця - саме тут він і живе. Прямо на землі лежить шматок старого матраца. Всю ніч бездомний тримав дитину на руках, грів своїм тілом.
     
    «Вона сильно плакала, просила молока і кликала маму. На ногах були кросовочки, надіті на босу ногу, вона була вся брудна, я її помив», - каже чоловік.
     
    Він назбирав на кладовищі цукерок і годував ними дитини, а в сусідньому магазині купив їй великого розміру червоні шкарпетки. Маленьких там не виявилося. До вечора зрозумів, що з дитиною треба щось робити, адже холодні ночі і довго на вулиці дівчинка не протримається. Тоді він і повів дівчинку до розташованого неподалік ресторанного комплексу «Чабани».
     
    Бабуся Каті Надія Стогній вчора впізнала онуку по телевізору. Вона збирається до Києва.
     
    «Я тільки що її по телевізору впізнала. Допоможіть її знайти, я документи зібрала, приїду за нею», - розплакалася бабуся.
     
    Мати Каті, Альона, з'явилася з нею в селі Круглик в липні. Жінку досі не знайшла міліція.
     
    «Її привезли сюди друзі, двоє чоловіків (обох звуть Сашами) і 25-річна подруга Ірина Патока, вони знімали у мене трикімнатний будиночок. Перший час вона у них прибирала, сподівалася знайти роботу, а потім з'ясувалося, що чоловіки - колишні зеки і сутенери, а дівчина - повія. Альона теж на трасу пішла працювати», - каже власник будинку Володимир.
     
    Сусіди розповіли, що вони наглядали за Катею, поки мама працювала на трасі.
     
    «Вона їхала в десять ранку і поверталася до дев'ятої вечора. Сусіди приносили дівчинці одяг та іграшки. Іноді Альна просила у нас телефон і дзвонила своєму чоловікові, Жені, розповідала, що втекла від нього тому, що сильно її бив. А місяць тому привела сюди колишнього зека Діму, сказала, що буде з ним жити», - говорить сусідка Алла.
     
    Зі справжнім батьком дівчинки Євгеном Коржуком Олена жила в селі Вільхове Кіровоградської області. Коли журналісти подзвонили батькові, то він був явно нетверезий.
     
    «У мене бабок немає приїхати, не могли б ви мені її переслати. Я Катю люблю і буду про неї піклуватися, - пообіцяв Євген, а потім розплакався. - Вона народилася 28 березня, робили кесарів, я стояв і молився, поки операція йшла. Дитину в життя пальцем не торкнув, вона від мами до мене бігла, коли та її била», - скаржиться Євген.
     
    «Ми прожили чотири роки, батьки мої будинок нам віддали, а самі живуть поруч. Я Олену весь час запитував: «Чого тобі не вистачає?» Часто в загули йшла, один раз на три дні пропала, я з дитиною сидів. А повернулася вона з міліцією, у когось вкрала щось, зараз ось повістка їй до суду прийшла. А вчора Альона мені зателефонувала. Погрожувала, що розлучиться, бо вагітна і зустріла нову любов. Раніше давала на дві хвилини поговорити по телефону з Катрусею, та просила її забрати додому. А цього разу трубку дитині не дала», - розповідає чоловік.
     

     
    Источник e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.