• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • РНБО: Терористи п’ять разів обстріляли блокпост біля Малоорлівки Шахтарського району
    2014-09-25 13:27:55

    «Українські підрозділи дотримуються режиму припинення вогню. Водночас терористи продовжують провокації. Наші блокпости та позиції обстрілювали як на луганському, так і на донецькому напрямах. За інформацією СБУ у районі с. Малоорлівка Шахтарського району терористи п’ять разів обстріляли блокспост з систем “Град”, гармат, мінометів та танків, після чого почали штурм. Вогнем у відповідь напад відбито. Зафіксовано низку обстрілів Донецького аеропорту та у районі Дебальцеве. За минулу добу загиблих серед українських військових немає. Поранено 8 військовослужбовців. Учора у рамках мирного плану Президента України звільнено 10 українських військових, які перебували у заручниках. Серед звільнених один офіцер», – повідомив під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО полковник Андрій Лисенко.

    Поблизу міста Щастя диверсійна група терористів на мосту через Сіверський Донець обстріляла автомобіль міжнародної місії ОБСЄ зі стрілецької зброї. Спостерігачі моніторингової місії ОБСЄ також зафіксували факти порушення перемир’я  з боку терористів поблизу села Талаківка  (20 км. на північний схід від Маріуполя) та  Дебальцеве.

    Протягом минулої доби бойових зіткнень на кордоні з незаконними збройними формуваннями та підрозділами ЗС РФ не було. Порушення повітряного простору України не фіксуються вже третій день поспіль. «Втім у прикордонних районах російські збройні сили застосовують радіотехнічні установки, що глушать на території України сигнали мобільних операторів і продовжують перехват радіообміну підрозділів Держприкордонслужби та ЗС України», – додав речник РНБО.

    За результатами робочої наради Координаційного центру при Адміністрації Президента з допомоги постраждалим у зоні АТО прийнято рішення про створення єдиної бази даних ДНК-експертиз, за яку відповідатиме МВС України. «Це дозволить значно пришвидшити пошук та гарантувати родичам загиблих безоплатне проведення ДНК-експертиз. Ця робота буде профінансована за рахунок держави», – пояснив Андрій Лисенко.

    У Краснодонському районі Луганської області ватажки незаконних збройних формувань продовжують вимагати у місцевих мешканців гроші. «З чоловіків призовного віку, що виїжджають на територію Росії, терористи вимагають 2000 гривень за довідку з так званої комендатури. Як ми вже повідомляли, через брак грошей у так званих ДНР та ЛНР, на тимчасово підконтрольних бойовикам територіях терористи за виконану роботу розраховуються з місцевими мешканцями харчовими пайками», – зазначив  полковник Лисенко.

    Міністерство закордонних справ Норвегії заявило про те, що офіційний Осло долучиться до нових санкцій ЄС проти Росії. «Незважаючи на величезний міжнародний тиск, Росія не демонструє готовність зупинити свої незаконні дії на сході України. Норвегія запровадить ті ж обмежувальні заходи, що запровадив ЄС 12 вересня», – відзначив голова норвезького МЗС Борге Бренде.

    Міністерство закордонних справ України констатує погіршення ситуації стосовно кримських татар, які проживають на території окупованого Криму. «Кримські татари та українці, які не згодні з окупацією Автономної Республіки Крим та Севастополя, мають реальну небезпеку розправи», – заявив речник МЗС України. Він повідомив також про те, що в Криму зараз складають списки забороненої літератури, здійснюють обшуки в школах та житлових будинках, татарам вже заборонили проводити мітинги, а у будівлі меджлісу проведено обшук.

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.