• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • За перше півріччя до зведеного бюджету надійшло понад 6 мільярдів гривень від платників Шевченківського району
    2015-07-17 12:22:57

    «Податківці Шевченківського району столиці завжди першочергову увагу приділяють забезпеченню стабільних і в повному обсязі надходжень до бюджетів усіх рівнів. Адже збір податків – це забезпечення соціальних програм та гарантія зміцнення економіки держави, виплат зарплатні, пенсій, стипендій тощо» - наголосив начальник ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві Степан Дусяк на брифінгу, що відбувся для районних засобів масової інформації в приміщенні ДПІ.

    «З початку року спостерігається позитивна динаміка виконання планових показників досягнуто стабільності у надходженні податків до Державного та Місцевого бюджетів.

    Приємно Вам повідомити про підсумки роботи ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві за шість місяців 2015 року. До Зведеного бюджету мобілізовано 6,081 млрд. грн., при цьому до бюджету столиці платниками податків району перераховано більше 1,117 мільярдів гривень. Планові завдання надходжень до зведеного бюджету перевиконані на 31,9% або 1,470 мрд. грн., а порівняння з минолорічними показниками більше на 56,3% або 2,190 мрд. грн.

    З початку року до державного бюджету перераховано 4,963 мільярди гривень, що перевищило планові показники на 33 %. Додатково надійшли 1,232 мільярди гривень.

    Збільшення надходжень відбулось за всіма основними податками. Найбільше отримано коштів від сплати податку на додану вартість - понад 1 мільярд 622 мільйонів гривень, що у порівнянні з минулим роком більше на 302 мільйони гривень.

    Також суттєвими є надходження з податку з доходів фізичних осіб – за І півріччя 2015 року сплачено понад 1 мільярд 199 мільйонів гривень, що на 72,5% або 504 мільйони гривень більше ніж у січні – червні  2014 року. Планові надходження перевищили на 22,1%.

    Податок на прибуток підприємств поповнив бюджет на 973 мільйони гривень. Приріст до минулорічного показника склав 844,1 млн. грн. або 15,3 відсотки.

    Крім того, простежувалась позитивна динаміка надходжень від військового збору, зокрема, впродовж січня-червня 2015 року сплачено понад 186,6 мільйони гривень.

     Аналіз проведеної роботи з початку цього року порівняно з попереднім періодом визначає тенденції збільшення надходжень до бюджету, що свідчить про налагодження партнерських відносин з платниками податків, зокрема, розуміння платниками необхідності добровільного декларування та сплати нарахованих сум податків та зборів. Державна фіскальна служба – відпер не інспекція, а сервісна служба та партнер по бізнесу.

      «Завершуючи брифінг, хочу зазначити, що ми вдячні усім сумлінним представникам бізнесу. Незважаючи на складну економічну ситуацію, більшість з Вас вчасно і в повному обсязі виконує свій податковий обов'язок» - наостанок звернувся до журналістів Степан Павлович.

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.